fbpx
Exatlon Hungary

A TV2 új évadot készít az egyik legnépszerűbb műsorából

Az Exatlon Hungary korábbi sikerei miatt ez nem váratlan fejlemény a TV2 részéről.

Az idén négy hónapon át képernyőn lévő, Palik László vezette sportvetélkedő, az Exatlon Hungary a korábbi nagy sikereire való tekintettel hamarosan visszatérhet a TV2-re.

A SorozatWiki számolt be róla, hogy értesülései szerint a TV2 meghozta a döntést a folytatást illetően, és valamikor a 2019-2020-as tévés szezonban képernyőre tűzheti a csatorna. Pontos időpont állítólag még nincs, de valószínűleg az év vége felé vagy akár csak 2020 elején érkezhet a második évad, ugyanis idén ősszel az Ázsia Expressz lesz látható.

Az oldal felidézte: a két órás Exatlon Hungary ugyan a legtöbbször kikapott az RTL Klubon futó Fókusztól és a Drága örökösöktől is, de sokszor megközelítette az eredményeiket, a Barátok közt című sorozatot pedig meg is előzte. Végül április második felében ért véget az első évad, melynek a helyére a Bezár a bazár került, de várható volt, hogy lesz folytatás a Palik László vezette műsorból.

A médiavállalattól az oldal hivatalos megerősítést nem kapott, viszont cáfolatot sem, pedig keresték a sajtóosztályt.

Ahogy arról már beszámoltunk, a TV2 egyébként az idei nyári estéknek különböző műsorok ismétléseivel, valamint egyéb nem premier tartalmakkal fut neki, de ha minden igaz, július végétől már várható premier is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások