Exatlon Hungary

A TV2 új évadot készít az egyik legnépszerűbb műsorából

Az Exatlon Hungary korábbi sikerei miatt ez nem váratlan fejlemény a TV2 részéről.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az idén négy hónapon át képernyőn lévő, Palik László vezette sportvetélkedő, az Exatlon Hungary a korábbi nagy sikereire való tekintettel hamarosan visszatérhet a TV2-re.

A SorozatWiki számolt be róla, hogy értesülései szerint a TV2 meghozta a döntést a folytatást illetően, és valamikor a 2019-2020-as tévés szezonban képernyőre tűzheti a csatorna. Pontos időpont állítólag még nincs, de valószínűleg az év vége felé vagy akár csak 2020 elején érkezhet a második évad, ugyanis idén ősszel az Ázsia Expressz lesz látható.

Az oldal felidézte: a két órás Exatlon Hungary ugyan a legtöbbször kikapott az RTL Klubon futó Fókusztól és a Drága örökösöktől is, de sokszor megközelítette az eredményeiket, a Barátok közt című sorozatot pedig meg is előzte. Végül április második felében ért véget az első évad, melynek a helyére a Bezár a bazár került, de várható volt, hogy lesz folytatás a Palik László vezette műsorból.

A médiavállalattól az oldal hivatalos megerősítést nem kapott, viszont cáfolatot sem, pedig keresték a sajtóosztályt.

Ahogy arról már beszámoltunk, a TV2 egyébként az idei nyári estéknek különböző műsorok ismétléseivel, valamint egyéb nem premier tartalmakkal fut neki, de ha minden igaz, július végétől már várható premier is.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, a Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.