Szabó Dóra és Istenes László, a TV2 Mokka című műsorában

Távozik a TV2 Mokkájának egyik műsorvezetője

Szabó Dóra könnyeivel küszködve búcsúzott a Mokka mai adásának végén.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Két és fél év után távozik Szabó Dóra, a TV2 Mokka című reggeli műsorának műsorvezetője. Ezt műsorvezetőtársával, Istenes Lászlóval közösen, a mai adás végén jelentette be a műsorvezető.

Szabó Dóra a búcsúzás során azt mondta, más területen próbálja ki magát, de azt nem mondta el, hol, illetve milyen területről van szó.

Istenes László a stáb nevében egy csokor virággal búcsúztatta Szabó Dórát, aki könnyeivel küszködve, meghatódottan búcsúzott műsorvezetőtársától, a stábtól és a nézőktől.

Szabó Dóra távozása után a Mokkában Pachmann Péter és Istenes László társaként egyetlen női műsorvezető marad Mádai Vivien személyében – jegyezte meg a  búcsúzásra elsőként felfigyelő Blikk.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, a Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.