Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese

Tisztújítást tartott a Magyarországi 5G Koalíció

Már negyedik tisztújító plenáris ülését tartotta a Digitális Jólét Program (DJP) keretében kezdeményezett 5G Koalíció kedden Budapesten.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az 5G Koalíció tisztújításáról kiadott közlemény szerint Budai J. Gergőt, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesét és igazgatóságának alelnökét ismét a szervezet elnökségi tagjává választották.

A Magyarországi 5G Koalíció 2017. június 19-én, vagyis éppen két évvel ezelőtt alakult meg 46 kormányzati és piaci szereplő, szakmai és érdekképviseleti szervezet, egyetem és tudományos műhely részvételével.

A szervezet célja, hogy Magyarország az 5G fejlesztések egyik európai központjává váljon, hiszen a kereskedelmi 5G hálózatok megjelenése számos olyan lehetőséget nyújt majd, ami jelentősen javítja az életminőséget és további digitalizációra sarkallja az ipart, felpörgetve a magyar gazdaságot.

A Vodafone Magyarország az alapító tagok egyike a szervezetben.

Az 5G Koalíció további tagjairól ezen a linken tudnak olvasóink tájékozódni.

Tegnap hír, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kitette honlapjára az induló 5G frekvenciapályázattal kapcsolatos dokumentumtervezetet. Hamarosan indulhat a pályáztatás, de még előtte konzultációt tart a hatóság.

Szóljon hozzá!

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.