Best FM

Indul a Best FM Egerben, megszűnik az FM 7

Nagy változások lesznek az egri rádiós világban. Már a jövő héten elindul a Best FM, az FM 7 helyén. A Médiatanács ennek érdekében különböző engedményeket is tett, és módosította a médiaszolgáltató hatósági szerződésében lévő vállalásokat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Jövő héttől szólal meg Egerben, az FM 100,7 MHz-en a Best FMírja a Radiosite.

A már három városban most is jelenlévő rádiós márka az FM 7 helyén sugároz majd a hevesi megyeszékhelyen.

A Best FM egri terjeszkedése persze egyáltalán nem meglepő, hiszen a Media1 már áprilisban arról számolt be, hogy a cég árulkodó doménneveket védett le, melyekből következtetni lehet arra, hogy mely városokban jelenik majd meg a rádió. A regisztrált nevek között volt a Best FM Eger internetes végződés is. Később pedig a Médiatanács jegyzőkönyvei és közleményei alapján tudható volt, hogy az FM 7 Eger Kft. névváltási kérelmet nyújtott be a grémiumhoz.

A kérelemben azt írta a cég, hogy az eddigi FM7 100.7-ről a nevét szeretné megváltoztatni 100,7 – Best FM-re.

A Médiatanács más engedményeket is tett

Később a rádiós cég hatósági szerződésének egyéb módosításokhoz is hozzájárult a Médiatanács. Így a rádió sajátos arculata, központi elemei, és műsortervi vállalása is módosult. A Médiatanács ezekre a változtatásokra a múlt héten adta áldását.

A Best FM eddig Nyíregyházán, Székesfehérváron és Debrecenben volt elérhető.

Hamarosan még több városban is megjelenik a cég. Hogy hol, arról korábbi cikkünkből tájékozódhatnak.

Több városban egyébként komoly késedelembe estek az indulással, a Médiatanácsnál kellett halasztást kérni az indulásra, hogy ne vegyék el tőlük a már megnyert frekvenciákat.

Frissítés 18:23

Elbúcsúzott a hírolvasó

A Media1 egyik olvasója utóbb jelezte számunkra, hogy az FM 7 déli híreiben elköszönt Lónyai Linda hírszerkesztő is azzal, hogy hétfőtől egy „új rádió fog szólni” és köszöni, hogy az élete részei voltak a hallgatók.

A megható pillanat itt visszahallgatható.

 A Best FM-mel kapcsolatos korábbi írásainkat ide kattintva érhetik el.

Szóljon hozzá!