Best FM

Indul a Best FM Egerben, megszűnik az FM 7

Nagy változások lesznek az egri rádiós világban. Már a jövő héten elindul a Best FM, az FM 7 helyén. A Médiatanács ennek érdekében különböző engedményeket is tett, és módosította a médiaszolgáltató hatósági szerződésében lévő vállalásokat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Jövő héttől szólal meg Egerben, az FM 100,7 MHz-en a Best FMírja a Radiosite.

A már három városban most is jelenlévő rádiós márka az FM 7 helyén sugároz majd a hevesi megyeszékhelyen.

A Best FM egri terjeszkedése persze egyáltalán nem meglepő, hiszen a Media1 már áprilisban arról számolt be, hogy a cég árulkodó doménneveket védett le, melyekből következtetni lehet arra, hogy mely városokban jelenik majd meg a rádió. A regisztrált nevek között volt a Best FM Eger internetes végződés is. Később pedig a Médiatanács jegyzőkönyvei és közleményei alapján tudható volt, hogy az FM 7 Eger Kft. névváltási kérelmet nyújtott be a grémiumhoz.

A kérelemben azt írta a cég, hogy az eddigi FM7 100.7-ről a nevét szeretné megváltoztatni 100,7 – Best FM-re.

A Médiatanács más engedményeket is tett

Később a rádiós cég hatósági szerződésének egyéb módosításokhoz is hozzájárult a Médiatanács. Így a rádió sajátos arculata, központi elemei, és műsortervi vállalása is módosult. A Médiatanács ezekre a változtatásokra a múlt héten adta áldását.

A Best FM eddig Nyíregyházán, Székesfehérváron és Debrecenben volt elérhető.

Hamarosan még több városban is megjelenik a cég. Hogy hol, arról korábbi cikkünkből tájékozódhatnak.

Több városban egyébként komoly késedelembe estek az indulással, a Médiatanácsnál kellett halasztást kérni az indulásra, hogy ne vegyék el tőlük a már megnyert frekvenciákat.

Frissítés 18:23

Elbúcsúzott a hírolvasó

A Media1 egyik olvasója utóbb jelezte számunkra, hogy az FM 7 déli híreiben elköszönt Lónyai Linda hírszerkesztő is azzal, hogy hétfőtől egy „új rádió fog szólni” és köszöni, hogy az élete részei voltak a hallgatók.

A megható pillanat itt visszahallgatható.

 A Best FM-mel kapcsolatos korábbi írásainkat ide kattintva érhetik el.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, a Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.