fbpx
RTL Klub, RTL Magyarország

Változik az RTL Klub programja a jövő héttől

Jelentősen megnő a Fókusz időtartama, változik a Barátok Közt kezdési időpontja, illetve nyári műsorrend életbe lépésével új és ismételt sorozatokkal is találkozhatnak majd a nézők.

Hétfőn egy sajtóesemény alapján a Media1-en már beszámoltunk róla, milyen műsorokkal készül a következő időszakra az RTL Klub.

Most új részletek is kiderültek a nyári műsorrendet illetően, a Sorozatwiki ugyanis kigyűjtötte a műsorújságból a változásokat a most véget érő tavaszi műsorrend és a jövő héttől kezdődő nyári szezon kapcsán:

  • Most pénteken véget ér a Konyhafőnök civil évada, a Konyhafőnök visszavágó.
  • Június 10-én, pünkösdhétfőn, 19:35-kor lesz a Magyarországon még nem vetített török sorozat, az eredetileg Carpisma nevet viselő, magyarul Megtörve címmel bemutatkozó magyarországi premierje. A széria a kezdéskor dupla résszel kerül képernyőre. Ez az a produkció, amelynek megvásárlásáról a Media1 még áprilisban részletesen is beszámolt. Az RTL Magyarország egyébként nagy reményekkel van a sorozat kapcsán, mert az szerintük eltér a szokásos török sorozatoktól, és így alkalmas lehet főműsoridős sugárzásra is, méghozzá minden hétköznap.
  • Pünkösdhétfőn 19 óra 5 perctől kezdődik majd a Fókusz, 21 óra 20 perctől pedig filmet sugároz a csatorna.
  • Jövő keddtől újra extra hosszú Fókusz lesz majd látható. A magazinműsor kezdési időpontja 19:05 marad, de 30 helyett újból 50 perc időtartamú lesz. Innentől később, csak 19:55-kor kezdődik majd minden hétköznap a műsor.
  • Változik a Barátok közt időpontja, mely jelentősen, 40 perccel korábbra kerül és az eddigi 21:40-ről 21:00-ra kerül.
  • A heti tartalmak 21 óra 35 perckor startolnak majd. Június 17-től hétfőnként A Tanár legelső évadát ismétlik majd, utána pedig az Isten veled, Magyarország!  következik majd. Utóbbi kapcsán az RTL közlése alapján friss részek lesznek.
  • A jövő héttől keddenként az új Magnum dupla részekkel folytatódik.
  • Szerdánként lesz képernyőn a Mr. Whiskey, péntekenként pedig az Isten belájkolt, amelyeket az RTL Magyarország a hétfői sajtóeseményén már beharangozott.
  • Csütörtökönként A mi kis falunk első évadának ismétlése lesz képernyőn a nyáron. Ebből egyébként készül az új évad, már az ősszel képernyőre tűzik.
  • Hétvégente esténként filmeket sugároz majd a csatorna, illetve lesz Fókusz Plusz is.

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások