fbpx
Jakab Péter és párttársai tiltakoznak a TV2 székháza előtt 2019.05.21-én

Balhé volt a TV2-nél

Mentőt kellett hívni egy munkatárshoz, aki azt hitte, terroristák támadták meg a csatornát, és rosszul lett, amikor a Jobbik szóvivője és párttársai a TV2 székházában azt követelték, hogy a csatorna ne segítsen kiegyensúlyozatlanságával a Fidesznek elcsalni a választásokat.

Váratlan látogatást tett a TV2 Róna utcai székházában kedd este Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője és pártszóvivője, valamint Jakab néhány párttársa.

A politikus-szóvivő Ez a tévé hazudik feliratú pólóban az ellen tiltakozott így, hogy a TV2 – Jakab állítása szerint – több mint egy éve nem invitálja műsoraiba, valamint kifogásolta azt is, hogy a TV2 Tények folyamatosan kiegyensúlyozatlanul működik, azt egyértelműen a Fidesz szolgálatába állították, és még a választási kampány során sem törekszik a kiegyensúlyozott működésre, ami miatt egymás után kapja a bírságokat a médiavállalat.

Jakab szerint a TV2 hozzájárul ahhoz, hogy a Fidesz médiamanipulációk segítségével elcsalja a választásokat. A Tényeket Hírcsárdaként emlegetve azt mondta, hogy a Jobbik legutóbbi sajtótájékoztatójáról sem számolt be a Tények.

 

A Jobbik szóvivője azt szerette volna, ha legalább beolvassák a párt közleményét a Tényekben, de ebben biztonsági őrök akadályozták meg.

Van egy másik felvétel is a Jobbik közösségi oldalán, ami a történteket mutatja.

 

A székházban történtekről Gönczi Gábor, a TV2 Tények műsorvezetője is beszámolt az élő műsorban.

A műsorvezető azt mondta: „adásunk alatt erőszakkal megpróbáltak a jobbikosok betörni a TV2 épületébe. Ezt az élő adást Jakab Péter akarta megzavarni. Amikor berontottak, az egyik dolgozónk, az egyik kollégánk a fenyegetés miatt elájult, és mentőt kellett hozzá hívni. A Jobbik arra hivatkozott, hogy a TV2 nem vesz részt a kampányrendezvényeiken, holott az igazság az, hogy több eseményre és a választási eseményére sem engedi be a TV2-t.”

A rosszul lett munkatársat Jakab Péter is megemlítette a Facebook-bejelentkezésében. Azt mondta, hogy az illető azt hitte, hogy terroristák támadták meg a csatornát, ezért rohamot kapott. Jakab a videóban említést tett arról, hogy esetleg más médiavállalatokat is felkeresnek a következő napokban.

A TV2-vel összefüggő másik keddi hír, hogy Palik László vezeti majd a TV2 választási műsorát vasárnap.

Borítókép: Jakab Péter és párttársai a TV2 székháza előtt 2019.05.21-én. Fotó: Facebook Live
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások