Jakab Péter és párttársai tiltakoznak a TV2 székháza előtt 2019.05.21-én

Balhé volt a TV2-nél

Mentőt kellett hívni egy munkatárshoz, aki azt hitte, terroristák támadták meg a csatornát, és rosszul lett, amikor a Jobbik szóvivője és párttársai a TV2 székházában azt követelték, hogy a csatorna ne segítsen kiegyensúlyozatlanságával a Fidesznek elcsalni a választásokat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Váratlan látogatást tett a TV2 Róna utcai székházában kedd este Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője és pártszóvivője, valamint Jakab néhány párttársa.

A politikus-szóvivő Ez a tévé hazudik feliratú pólóban az ellen tiltakozott így, hogy a TV2 – Jakab állítása szerint – több mint egy éve nem invitálja műsoraiba, valamint kifogásolta azt is, hogy a TV2 Tények folyamatosan kiegyensúlyozatlanul működik, azt egyértelműen a Fidesz szolgálatába állították, és még a választási kampány során sem törekszik a kiegyensúlyozott működésre, ami miatt egymás után kapja a bírságokat a médiavállalat.

Jakab szerint a TV2 hozzájárul ahhoz, hogy a Fidesz médiamanipulációk segítségével elcsalja a választásokat. A Tényeket Hírcsárdaként emlegetve azt mondta, hogy a Jobbik legutóbbi sajtótájékoztatójáról sem számolt be a Tények.

 

A Jobbik szóvivője azt szerette volna, ha legalább beolvassák a párt közleményét a Tényekben, de ebben biztonsági őrök akadályozták meg.

Van egy másik felvétel is a Jobbik közösségi oldalán, ami a történteket mutatja.

 

A székházban történtekről Gönczi Gábor, a TV2 Tények műsorvezetője is beszámolt az élő műsorban.

A műsorvezető azt mondta: „adásunk alatt erőszakkal megpróbáltak a jobbikosok betörni a TV2 épületébe. Ezt az élő adást Jakab Péter akarta megzavarni. Amikor berontottak, az egyik dolgozónk, az egyik kollégánk a fenyegetés miatt elájult, és mentőt kellett hozzá hívni. A Jobbik arra hivatkozott, hogy a TV2 nem vesz részt a kampányrendezvényeiken, holott az igazság az, hogy több eseményre és a választási eseményére sem engedi be a TV2-t.”

A rosszul lett munkatársat Jakab Péter is megemlítette a Facebook-bejelentkezésében. Azt mondta, hogy az illető azt hitte, hogy terroristák támadták meg a csatornát, ezért rohamot kapott. Jakab a videóban említést tett arról, hogy esetleg más médiavállalatokat is felkeresnek a következő napokban.

A TV2-vel összefüggő másik keddi hír, hogy Palik László vezeti majd a TV2 választási műsorát vasárnap.

Borítókép: Jakab Péter és párttársai a TV2 székháza előtt 2019.05.21-én. Fotó: Facebook Live

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti