fbpx
nlcafe, nlc., nők lapja café

Nevet váltott a Nők Lapja Café

A Central Médiacsoport nőket megcélzó kiadványa új nevet és külsőt is kap.

Az idén 18 éves fennállását ünneplő Nők Lapja Café (NLCafé) nevet vált, és a jövőben nlc. néven lesz elérhető, derül ki az oldalt működtető Central Médiacsoport kereskedelmi igazgatóságának honlapjáról.

A névváltással egyidejűleg megújul a Nők Lapja Café / Nlcafé / nlc. oldal külleme is, mely a vállalat szerint letisztultabb, modernebb lett.

A névváltásról az oldal betöltődése alatt látható animáció és a magazin főszerkesztőjének és termékmenedzserének a beköszöntője is tájékoztatja a látogatókat.

A névváltás után is az oldal főszerkesztője maradt Pácsonyi Daniella, aki ezt írta a névváltásról:

„A szerkesztőségben töltött elmúlt 9 év során megéltem már néhány név- és dizájnváltást, a Nők Lapja Caféból NLCafé lettünk, most pedig egy huszárvágással egyszerűen nlc-ként folytatjuk tovább. A 18 évnyi tapasztalat és a ma már napi 500 000 látogató elég ahhoz, hogy mindenkinek egyértelmű legyen: ez a site felnőtt, meghatározó véleményvezér lett a női online magazinok piacán, és itt az ideje, hogy ezt a hangnemmel, a formával és a színvilággal is egyértelművé tegyük. Elég a karikákból és a Caféból, csináljunk egy mind tartalmában mind pedig kinézetében vagány, erőteljes, modern, ha kell komoly, ha kell, szórakoztató site-ot. És ez még csak a kezdet, hamarosan jövünk a további újdonságokkal, mert 2019 egyértelműen az nlc. éve.”

Az nlc. a névváltással és dizájn cseréjével egyidejűleg tovább szeretné erősíteni prémium jellegét, és a Neked. Veled. Érted. szlogennek megfelelően még több magazinos téma, erős szociovideók és közösségi tartalmak lesznek olvashatók, a szokott módon minden esetben az újságíró nevével vállalt módon.

A megújulásról az nlc. oldalán további érdekességek is találhatók. Az nlc a 18 éves születésnapja alkalmából egy külön oldalt is készített.

Ma újult meg a konkurens Ringier Axel Springer Magyarország Noizz nevű terméke is. Ott főszerkesztőváltás is történt pár nappal ezelőtt.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások