nlcafe, nlc., nők lapja café

Nevet váltott a Nők Lapja Café

A Central Médiacsoport nőket megcélzó kiadványa új nevet és külsőt is kap.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az idén 18 éves fennállását ünneplő Nők Lapja Café (NLCafé) nevet vált, és a jövőben nlc. néven lesz elérhető, derül ki az oldalt működtető Central Médiacsoport kereskedelmi igazgatóságának honlapjáról.

A névváltással egyidejűleg megújul a Nők Lapja Café / Nlcafé / nlc. oldal külleme is, mely a vállalat szerint letisztultabb, modernebb lett.

A névváltásról az oldal betöltődése alatt látható animáció és a magazin főszerkesztőjének és termékmenedzserének a beköszöntője is tájékoztatja a látogatókat.

A névváltás után is az oldal főszerkesztője maradt Pácsonyi Daniella, aki ezt írta a névváltásról:

„A szerkesztőségben töltött elmúlt 9 év során megéltem már néhány név- és dizájnváltást, a Nők Lapja Caféból NLCafé lettünk, most pedig egy huszárvágással egyszerűen nlc-ként folytatjuk tovább. A 18 évnyi tapasztalat és a ma már napi 500 000 látogató elég ahhoz, hogy mindenkinek egyértelmű legyen: ez a site felnőtt, meghatározó véleményvezér lett a női online magazinok piacán, és itt az ideje, hogy ezt a hangnemmel, a formával és a színvilággal is egyértelművé tegyük. Elég a karikákból és a Caféból, csináljunk egy mind tartalmában mind pedig kinézetében vagány, erőteljes, modern, ha kell komoly, ha kell, szórakoztató site-ot. És ez még csak a kezdet, hamarosan jövünk a további újdonságokkal, mert 2019 egyértelműen az nlc. éve.”

Az nlc. a névváltással és dizájn cseréjével egyidejűleg tovább szeretné erősíteni prémium jellegét, és a Neked. Veled. Érted. szlogennek megfelelően még több magazinos téma, erős szociovideók és közösségi tartalmak lesznek olvashatók, a szokott módon minden esetben az újságíró nevével vállalt módon.

A megújulásról az nlc. oldalán további érdekességek is találhatók. Az nlc a 18 éves születésnapja alkalmából egy külön oldalt is készített.

Ma újult meg a konkurens Ringier Axel Springer Magyarország Noizz nevű terméke is. Ott főszerkesztőváltás is történt pár nappal ezelőtt.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Netflix Caspar Camille, Unsplash

Nagyot csökkent a Netflix népszerűsége Amerikában

Nyolc év után először visszaesett az amerikai Netflix-előfizetők száma, az országhatáron kívül pedig nem a vártnak megfelelő ütemben bővült a Netflix előfizetői tábora. Az üzleti eredmények tekintetében is visszaesés látszik, miközben nő a verseny. Nem csoda, hogy ezt a tőzsdén a befektetők is rosszul fogadták.

MOL Bubi pontok és a szabad kapacitás a Google Térképen fotó: képernyőkép / Media1.hu

Újdonság a Google Térképen

Ezentúl a MOL Bubi közösségi kerékpárkölcsönzőkben elérhető szabad biciklik száma is látszik az internetes keresőóriás térképén.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!