fbpx
Noizz, noizz.hu

Megújult a NOIZZ

Európa-szerte, így Magyarországon is új megjelenést kap a városi fiatalokat megcélzó oldal, emellett új rovatok és új szerkesztőségi formátumok is megjelennek.

Két évvel Magyarországra történő belépése – és négy évvel európai debütálása után – Európa-szerte átalakul a NOIZZ portál. Az átalakulás során a fiatal, városi nemzedéket megszólító online magazin vizuális megjelenése felfrissül. Az oldal egyszerű, fekete-fehér grafikai formátumra áll át, hogy segítség az olvashatóságot és jobban kiemeljék a tartalmat és jobban hangsúlyozzák a honlap modern stílusát.

A változtatásokhoz kapcsolódva új rovatok és új szerkesztőségi formátumok is megjelennek.

Az átalakulás minden olyan piacot érint, ahol a NOIZZ megjelent, így Lengyelországot, Németországot, Szerbiát, Romániát, Szlovákiát, valamint Magyarországot.

A felfrissülő oldal megjelenését minimalista látványvilág jellemzi, négyszögletes vizuális elemekkel. Megerősödik a weboldal és az Instagram közötti kapcsolat, azáltal, hogy a főoldalon is elérhetővé válnak a legfrissebb Instagram-tartalmak. Az oldalt működtető Ringier Axel Springer közölte: több olyan nemzetközi akcióra is számíthatunk, amelyet minden országban egy időben indítanak útjára a NOIZZ szerkesztőségek.

A NOIZZ magyar oldala, a Noizz.hu a mai nappal tér át az új dizájnra. Legkedveltebb tartalmai, a városi életmóddal, az utcai divattal és a kultúrával kapcsolatos anyagok még hangsúlyosabbak lesznek a jövőben, de a sztárhírek, filmes újdonságok és fesztiválbeszámolók is fókuszban maradnak. A Noizz.hu jelenleg 1,1 millió egyedi felhasználót ér el – közölte a Ringier Axel Springer.

Mint a Media1 korábban beszámolt róla, néhány napja új főszerkesztőt is kapott a magyar NOIZZ, a noizz.hu.Szokol Martin, az eddigi főszerkesztő házon belül új feladatokat kapott a Ringiernél. Az utódja Forrás Dávid lett.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások