Noizz, noizz.hu

Megújult a NOIZZ

Európa-szerte, így Magyarországon is új megjelenést kap a városi fiatalokat megcélzó oldal, emellett új rovatok és új szerkesztőségi formátumok is megjelennek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Két évvel Magyarországra történő belépése – és négy évvel európai debütálása után – Európa-szerte átalakul a NOIZZ portál. Az átalakulás során a fiatal, városi nemzedéket megszólító online magazin vizuális megjelenése felfrissül. Az oldal egyszerű, fekete-fehér grafikai formátumra áll át, hogy segítség az olvashatóságot és jobban kiemeljék a tartalmat és jobban hangsúlyozzák a honlap modern stílusát.

A változtatásokhoz kapcsolódva új rovatok és új szerkesztőségi formátumok is megjelennek.

Az átalakulás minden olyan piacot érint, ahol a NOIZZ megjelent, így Lengyelországot, Németországot, Szerbiát, Romániát, Szlovákiát, valamint Magyarországot.

A felfrissülő oldal megjelenését minimalista látványvilág jellemzi, négyszögletes vizuális elemekkel. Megerősödik a weboldal és az Instagram közötti kapcsolat, azáltal, hogy a főoldalon is elérhetővé válnak a legfrissebb Instagram-tartalmak. Az oldalt működtető Ringier Axel Springer közölte: több olyan nemzetközi akcióra is számíthatunk, amelyet minden országban egy időben indítanak útjára a NOIZZ szerkesztőségek.

A NOIZZ magyar oldala, a Noizz.hu a mai nappal tér át az új dizájnra. Legkedveltebb tartalmai, a városi életmóddal, az utcai divattal és a kultúrával kapcsolatos anyagok még hangsúlyosabbak lesznek a jövőben, de a sztárhírek, filmes újdonságok és fesztiválbeszámolók is fókuszban maradnak. A Noizz.hu jelenleg 1,1 millió egyedi felhasználót ér el – közölte a Ringier Axel Springer.

Mint a Media1 korábban beszámolt róla, néhány napja új főszerkesztőt is kapott a magyar NOIZZ, a noizz.hu.Szokol Martin, az eddigi főszerkesztő házon belül új feladatokat kapott a Ringiernél. Az utódja Forrás Dávid lett.

Szóljon hozzá!

Az Index és az Indamedia irodájának helyet adó Budasquare irodaház homlokzata

Bodolai László szerint Erdélyi Superman Zsolt magánakciója volt a videó, amivel leváltatná az Index főszerkesztőjét a NER-közeli Indamediának tanácsot adó egykori SZDSZ-es kampányguru

Erdélyi Superman Zsolt nyilvános videója szerint Dull Szabolcs helyett olyan főszerkesztőre lenne szükség az Index élén, aki „nem sz*rja össze magát egy kakukkos órától, és egy külsős tanácsadótól”. Bírálja az Indexet azért is, amiért hozzájárulást kér olvasóitól az Index a működésére. A Media1 felhívta Dull Szabolcsot, valamint Bodolai Lászlót, az Index.hu Zrt. elnökét, mit szólnak a legújabb fejleményekhez.