erotika

Pornós cégnél landolhat a Tumblr közösségi oldal

A Pornhub megvásárolná a hánytatott sorsú Tumblr közösségi oldalt, mégpedig azzal az indokkal, hogy ismét teret adjon a különféle szexuális csoportoknak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Corey Price, a Pornhub pornóoldalt működtő cég alelnöke a BuzzFeed Newsnak nyilatkozott arról, hogy cége megvásárolná a Tumbrl közösségi oldalt.

Az ügylet létrejöttére van is esély, ugyanis a Tumblr tulajdonosa, a Verizon eközben épp vevőt keres a közösségi médiás oldalnak. A Wall Street Journal értesülései szerint a Tumbrl eladására vonatkozó szándék mögött az lehet, hogy a site nem hozza az elvárt eredményeket és bevételeket.

A Tumblr korábban egy nyílt, befogadó felület volt, különösképpen a szexuális közösségek számára, majd 2018 decemberével irányt és hozzáállást váltottak és tiltólistára helyezték a felnőtt tartalmakat, így Corey Price szerint sokan „menedék“ nélkül maradtak.

A PornHub vezetője azért tartaná a vásárlást hasznosnak, mert „újra régi fényében tündökölhetne“ az oldal.

A Tumblr nem először cserél gazdát: 2011-ben a Yahoo szerezte meg 1,1 milliárd dollárért, 2016-ra azonban a site értéke lecsökkent 230 millió dollárra.

2017-ben a Yahoo felvásárlásával került a Verizon céghez a Tumbrl.

Fotó: 123rf

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!