fbpx
A Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán

Távozhat a Barátok közt főszereplője

Sajtóhírek szerint a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán egy ideje már nem tud azonosulni a karakterével. Ugyanakkor erre a szezonra még érvényes a szerződése.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az utóbbi időben már nem elégedett a szerepével, ezért a Bors értesülései szerint hamarosan távozhat az RTL Klub 1998 októbere óta képernyőn lévő Barátok Közt című sorozatától Szőke Zoltán, azaz az egyik főszereplőt, Berényi Miklóst alakító színész.

A bulvárlap szerint a Barátok Közt főszereplője egyre inkább idegennek érzi magától az általa megformált figura, Berényi Miki agresszív viselkedését. A forgatókönyvírók azonban nem szeretnének Berényi karakterén finomítani.

A témáról a comment:com is írt: a blog igyekezett megnyugtatni a sorozat kedvelőit, hogy a sorozatsztár ebben az évadban még egészen biztosan képernyőn marad. A Barátok Közt sajtófőnöke elmondta: Szőkét szerződés köti egészen novemberig a „Mátyás király térhez”.

Szőke Zoltán tehát legkorábban is csak az év vége felé távozhat a stábból, a sorozat ráadásul késleltetve kerül képernyőre a forgatásokhoz képest.

A színész a kezdetektől, 1998. október. 26 óta vesz részt a produkcióban, melyben a kezdőcsapatból mostanra már csak négyen maradtak. Néhányan időnként alkalomszerűen szoktak visszatérni, nemrég például Berényi Claudia is visszatért egy kis időre.

Frissítés

Úgy néz ki, két további főszereplő biztosan távozik a Barátok köztből.

Borító: Szőke Zoltán, az RTL Klub Barátok Közt című sorozatának főszereplőjét, Berényi Miklóst alakító színész. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!