fbpx
A Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán

Távozhat a Barátok közt főszereplője

Sajtóhírek szerint a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán egy ideje már nem tud azonosulni a karakterével. Ugyanakkor erre a szezonra még érvényes a szerződése.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Az utóbbi időben már nem elégedett a szerepével, ezért a Bors értesülései szerint hamarosan távozhat az RTL Klub 1998 októbere óta képernyőn lévő Barátok Közt című sorozatától Szőke Zoltán, azaz az egyik főszereplőt, Berényi Miklóst alakító színész.

A bulvárlap szerint a Barátok Közt főszereplője egyre inkább idegennek érzi magától az általa megformált figura, Berényi Miki agresszív viselkedését. A forgatókönyvírók azonban nem szeretnének Berényi karakterén finomítani.

A témáról a comment:com is írt: a blog igyekezett megnyugtatni a sorozat kedvelőit, hogy a sorozatsztár ebben az évadban még egészen biztosan képernyőn marad. A Barátok Közt sajtófőnöke elmondta: Szőkét szerződés köti egészen novemberig a „Mátyás király térhez”.

Szőke Zoltán tehát legkorábban is csak az év vége felé távozhat a stábból, a sorozat ráadásul késleltetve kerül képernyőre a forgatásokhoz képest.

A színész a kezdetektől, 1998. október. 26 óta vesz részt a produkcióban, melyben a kezdőcsapatból mostanra már csak négyen maradtak. Néhányan időnként alkalomszerűen szoktak visszatérni, nemrég például Berényi Claudia is visszatért egy kis időre.

Frissítés

Úgy néz ki, két további főszereplő biztosan távozik a Barátok köztből.

Borító: Szőke Zoltán, az RTL Klub Barátok Közt című sorozatának főszereplőjét, Berényi Miklóst alakító színész. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások