Barátok Közt

Több főszereplő is távozik a Barátok Köztből

Az RTL Klub legrégebbi sorozatából két főszereplő már biztosan távozik, amellett, hogy a Berényi Miklóst a kezdetektől alakító Szőke Zoltán jelenléte is kérdésessé vált.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy távozhat a Barátok Közt című sorozatból a sorozatbeli Berényi Miklós megtestesítője, Szőke Zoltán, mivel a színész egyre kevésbé tud azonosulni a szerepévél. Az ő távozása azonban még nem biztos, ráadásul az év végénél előbb ezt aligha teheti meg, mivel a Barátok Közt szóvivője szerint novemberig érvényes szerződés köti a színészt a sorozathoz.

Ami viszont már biztos, az két további főszereplő, a Kővári Natasa szerepét alakító Mezei Léda és a Bokros Ádámot játszó Solti Ádám már nem sokáig lesz képernyőn.

A Blikk értesülései szerint Mezei Léda a színházi karrierjét helyezné előtérbe, Solti Ádám pedig nem kapta meg azt a fizetésemelést, amit kért, habár ezt a sorozat kreatív producere, Szerencsés Gabriella cáfolta, és azt nyilatkozta, hogy Ádám karaktere pihentetésre szorul.

A bulvárlap kérdésére a csatorna megerősítette a változásokat, és azt kihangsúlyozták: számukra az a fontos, hogy a nézők jól szórakozzanak.

Az Nlcafe megírta, hogy a színésznő csupán pár hétig, míg a színész nyárig vesz részt a forgatásokban.

A Blikk megszólaltatta Dudás Viktor filmszakértőt is,  aki arról beszélt, hogy a Barátok közt esetében a legkritikusabb változás Magdi anyus halála volt, amit mostanra már kihevert a közönség, ahogy annak idején Tilda lecserélését is. A főszereplők távozásának kezdeti negatív hatása később akár át is fordulhat, új nézőket hozhat a frissítés, így akár még jól is jöhet ki a dologból a produkció, amelynél a szakértő szerint minden változtatást komoly mérlegelés előz meg.

Kővári Natasa egyébként három éve részese a produkciónak, Solti Ádám 2011 óta a csapat tagja.

Az RTL Klub sorozata 1998 októberében kezdődött, egy időben még külön magazin is megjelent a sorozat rajongói számára. Mostanra az egykori kezdő szereplőgárdából már csak négyen maradtak.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!