fbpx
Barátok Közt

Több főszereplő is távozik a Barátok Köztből

Az RTL Klub legrégebbi sorozatából két főszereplő már biztosan távozik, amellett, hogy a Berényi Miklóst a kezdetektől alakító Szőke Zoltán jelenléte is kérdésessé vált.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy távozhat a Barátok Közt című sorozatból a sorozatbeli Berényi Miklós megtestesítője, Szőke Zoltán, mivel a színész egyre kevésbé tud azonosulni a szerepévél. Az ő távozása azonban még nem biztos, ráadásul az év végénél előbb ezt aligha teheti meg, mivel a Barátok Közt szóvivője szerint novemberig érvényes szerződés köti a színészt a sorozathoz.

Ami viszont már biztos, az két további főszereplő, a Kővári Natasa szerepét alakító Mezei Léda és a Bokros Ádámot játszó Solti Ádám már nem sokáig lesz képernyőn.

A Blikk értesülései szerint Mezei Léda a színházi karrierjét helyezné előtérbe, Solti Ádám pedig nem kapta meg azt a fizetésemelést, amit kért, habár ezt a sorozat kreatív producere, Szerencsés Gabriella cáfolta, és azt nyilatkozta, hogy Ádám karaktere pihentetésre szorul.

A bulvárlap kérdésére a csatorna megerősítette a változásokat, és azt kihangsúlyozták: számukra az a fontos, hogy a nézők jól szórakozzanak.

Az Nlcafe megírta, hogy a színésznő csupán pár hétig, míg a színész nyárig vesz részt a forgatásokban.

A Blikk megszólaltatta Dudás Viktor filmszakértőt is,  aki arról beszélt, hogy a Barátok közt esetében a legkritikusabb változás Magdi anyus halála volt, amit mostanra már kihevert a közönség, ahogy annak idején Tilda lecserélését is. A főszereplők távozásának kezdeti negatív hatása később akár át is fordulhat, új nézőket hozhat a frissítés, így akár még jól is jöhet ki a dologból a produkció, amelynél a szakértő szerint minden változtatást komoly mérlegelés előz meg.

Kővári Natasa egyébként három éve részese a produkciónak, Solti Ádám 2011 óta a csapat tagja.

Az RTL Klub sorozata 1998 októberében kezdődött, egy időben még külön magazin is megjelent a sorozat rajongói számára. Mostanra az egykori kezdő szereplőgárdából már csak négyen maradtak.

Szóljon hozzá!