A Barátok Közt Berényi Claudiája

Alapszereplő tér vissza a Barátok Köztbe

Ismét felbukkan a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit a 20 éve látható sorozatban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A héten ismét feltűnik a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit a Mátyás király téren, vagyis a Barátok Közt című sorozatban. Az RTL Klub immáron 20 éve jelentkező sorozatának Ábrahám Edit az egyik alapszereplője volt, de 2014-ben távozott a Claudiát megtestesítő színész a produkciótól – emlékeztet a SorozatWiki.

A visszatérés azonban a hír szerint rapid lesz. A blog érdeklődésére Szabó Péter, a produkció sajtósa azt válaszolta, hogy Claudia csak átmenetileg tér vissza a sorozatba, de felbukkanása most is, ahogy máskor is, okoz majd meglepetéseket. A visszatérés annyira meglepetésszerű lesz, hogy azt se árulták el, melyik nap lesz, de a naptárra rápillantva annyi bizonyos, hogy nem több mint 4 nap múlva.

Kiemelt kép: Berényi Claudia a Barátok Közt című sorozatban korábban

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!