A Barátok Közt Berényi Claudiája

Alapszereplő tér vissza a Barátok Köztbe

Ismét felbukkan a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit a 20 éve látható sorozatban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A héten ismét feltűnik a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit a Mátyás király téren, vagyis a Barátok Közt című sorozatban. Az RTL Klub immáron 20 éve jelentkező sorozatának Ábrahám Edit az egyik alapszereplője volt, de 2014-ben távozott a Claudiát megtestesítő színész a produkciótól – emlékeztet a SorozatWiki.

A visszatérés azonban a hír szerint rapid lesz. A blog érdeklődésére Szabó Péter, a produkció sajtósa azt válaszolta, hogy Claudia csak átmenetileg tér vissza a sorozatba, de felbukkanása most is, ahogy máskor is, okoz majd meglepetéseket. A visszatérés annyira meglepetésszerű lesz, hogy azt se árulták el, melyik nap lesz, de a naptárra rápillantva annyi bizonyos, hogy nem több mint 4 nap múlva.

Kiemelt kép: Berényi Claudia a Barátok Közt című sorozatban korábban

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Candide

Cenzúrázták a Candide-ot, de a közmédia így se talált neki műsoridőt

Kiverte a biztosítékot, hogy a médiahatóság által támogatott animációs filmben üres focistadion, kisvasút és Szűz Mária-tetoválás is volt. Ki kellett vennie az alkotóknak részeket, mert „ezek sértették a médiatörvényt és személyiségi jogokat”. Végül ezek nélkül se adta le a közmédia.

Jelenet az RTL Klub Alvilág c. sorozatából

Új műsorok az RTL Klubon, az RTLII-n és a Coolon

Új showműsorok, saját gyártású krimisorozat, szórakoztató visszaszámláló show, dokusorozat a külföldre költöző magyarokról, új évad a Doktor Murphy-ből, új részek A mi kis falunkból, valamint megújuló Barátok Közt és költöző Éjjel-Nappal Budapest. Az RTL Magyarország bejelentette tavaszi műsorait.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!