A Barátok Közt Berényi Claudiája

Alapszereplő tér vissza a Barátok Köztbe

Ismét felbukkan a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit a 20 éve látható sorozatban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A héten ismét feltűnik a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit a Mátyás király téren, vagyis a Barátok Közt című sorozatban. Az RTL Klub immáron 20 éve jelentkező sorozatának Ábrahám Edit az egyik alapszereplője volt, de 2014-ben távozott a Claudiát megtestesítő színész a produkciótól – emlékeztet a SorozatWiki.

A visszatérés azonban a hír szerint rapid lesz. A blog érdeklődésére Szabó Péter, a produkció sajtósa azt válaszolta, hogy Claudia csak átmenetileg tér vissza a sorozatba, de felbukkanása most is, ahogy máskor is, okoz majd meglepetéseket. A visszatérés annyira meglepetésszerű lesz, hogy azt se árulták el, melyik nap lesz, de a naptárra rápillantva annyi bizonyos, hogy nem több mint 4 nap múlva.

Kiemelt kép: Berényi Claudia a Barátok Közt című sorozatban korábban

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

v4 agency, v4na, v4 news agency

Habony Árpád és az Orbán-közeli médiaholding új londoni tartalomgyárában bukkant fel a TV2 volt hírigazgató-helyettese

A kormányközeli V4NA impresszumában szereplő Tamás Tóth főszerkesztő sajtóinformációk szerint ugyanaz a személy lehet, aki korábban még Tóth Tamás Antal nevet használva a TV2 hírigazgató-helyettese volt, azt megelőzően pedig kényszertörölt és adótartozást hátrahagyó cége miatt bocsátották el a közmédia leányvállalatától. Közben kiderült más érdekesség is a Habony Árpáddal is összefüggésbe hozható hírügynökség kapcsán.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!