Trónok harca befejező évad

Újdonság a UPC-nél és kódolatlan Trónok Harca premier

A UPC ügyfelei ezentúl több csatornát érhetnek el a Műsorvisszanézőben. Ezenkívül 8 napig kódolatlan lesz most számukra az HBO3. Nem csak a Trónok Harca befejező évadának premierje lesz így látható, de a korábbi Trónok Harca évadok is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Két bejelentést is tett pénteken a UPC.

Kódolatlanul érkezik a Trónok Harca nyolcadik évadának premiere

Az egyik, hogy a Trónok Harca rajongók április 8. és 15. között kódolatlanul nézhetik az HBO3 csatornát a UPC-nél, a sorozat
hét évadának összes epizódjával. 15-én pedig érkezik az érkező nyolcadik évad első része is kódolatlanul lesz látható.

Szintén a kódolatlan időszakban lesz látható az HBO több más sorozatának első évada is, többek között az Alelnök, a Nagypályások,a  Barry, a Kemping, a Szilícium-völgy, a Válás, A falka, a Siker, a Hackerville, és Az Árnyak.

Bővül a Műsorvisszanéző

A másik újdonság, hogy mostantól a Discovery Channel, az Animal Planet és Cartoon Network műsorát is bármikor vissza lehet nézni a Műsorvisszanéző funkció segítségével. A műsorvisszanéző funkcióval az egyes műsorok egy héten át bármikor újra megtekinthetők, külön felvétel beállítása nélkül. Ezt a lehetőséget ráadásul nem csak az otthoni tévéken, hanem a Horizon Go szolgáltatás segítségével mobileszközökön is igénybe vehetik a UPC
Magyarország ügyfelei.

Szóljon hozzá!

Arena4 tévésatorna

Az Arena4 tévécsatornára költözik az NFL

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az Arena4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló digitális platform, az Arena4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak. Eközben bővült az új sportcsatorna elérhetősége.

Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője

Pert vesztett az Origo

Gréczy Zsolt, a DK politikusa immáron hetedik alkalommal nyert a bíróságon fideszes sajtóval szemben.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!