fbpx
Izaura TV

Új sorozat és filmek az Izaura TV-n

A TV2 csoport csatornája bejelentette, milyen tartalmakkal készült tavaszra.

Tavaszi műsorairól közölt információkat a TV2 Média Csoporthoz tartozó Izaura TV.

Április 7-től minden vasárnap este látható lesz a Seherezádé sztárjaival a Sebzett szív című sorozat, mely egy családi történetet mesél el. Ebben Cevdet (Halit Ergenc) a Balkáni fronton harcol, Azize (Bergüzar Korel) és három gyermekük Szalonikiben várja haza a harcoló őrnagyot. A győztes csata után a férfi hazatér családjához, azonban örömük nem tart sokáig, új híreket kap: a háború még nem ért véget, ismét elhagyni kényszerül szeretett otthonát.

A Szalonikiben maradt család is készül a görög támadásra, eközben Ali Kemal megtudja, hogy ő vér szerint nem Azize és Cevdet gyermeke, ami a feszült helyzetben még további bonyodalmakat okoz. Vasárnaponként a Sebzett szív három-három epizódja összefűzve kerül képernyőre, így a nézők 19 órától 22 óráig követhetik majd a sorozatot.

Ezek a filmek is képernyőre kerülnek

Áprilistól különböző filmeket is vetít majd az Izaura TV, hétvégeként késő délutántól estig. Többek között látható lesz az Apja lánya Ben Affleck és Liv Tyler főszereplésével, A szerelem börtönében Julia Ormond-dal és Tim Roth-tal; majd egy hétvégén két Drew Barrymore film is képernyőre kerül, A máris hiányzol és az Örökkön-örökké.

Emellett jön még a Szívtiprók Sigourney Weaver és Jennifer Love Hewitt főszereplésével, és egy klasszikus, az Anna Karenina Sophie Marceau-val és Sean Beannel.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások