fbpx
Ázsia Expressz

Ázsia Expressz 2.: új részleteket közölt a TV2

Közzétették az utazós reality 14 fős utaslistáját, és elmondták, mire lehet számítani a TV2 idei egyik kiemelt jelentőségű műsorában.

Egy idén március eleji – a TV2 programigazgatójával, Fischer Gáborral megjelent – interjúból az már tudható volt, hogy visszatér a TV2-re az Ázsia Expressz, és még az idén képernyőre kerül a 2. évad. A napokban az is kiderült, hogy a mostanában újra aktívabb Demcsák Zsuzsa is látható lesz az utazós reality-ben.

Ma a TV2 újabb részleteket árult el az Ázsia Expressz 2-ről. Közölték, hogy az Ázsia Expressz 2. évadában összesen hét páros lesz látható amint versenybe szállnak Srí Lanka és India útvesztőin az akár 10 millió forintos fődíjért.

Az új évad egyik különlegessége, hogy ebben olyan ismert duók lesznek láthatók, akiket a való életben is szoros kötelék fűz egymáshoz.

A verseny során Ördög Nóra terelgeti majd a hírességeket, magyarán ő lesz a műsorvezető.

Azt ígérik, hogy a több ezer kilométeren át zajló megmérettetéseken a taktikai elemek és a csoportos feladatmegoldások is a megszokottnál nagyobb csavarokat rejtenek majd.

Íme az utaslista, azaz a duók:

  • Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea műsorvezetők, akik hosszú évek óta tartó barátságot ápolnak, legféltettebb titkaikat is megosztják egymással, kettesben azonban először csöppenek ilyen nem mindennapi szituációba.
  • Az olimpiai bajnoki címmel büszkélkedő Liu-tesvérek, Ádó és Sanyi, akik a jégen már bizonyítottak, most viszont a korcsolyát hátrahagyva, a nyári hőséggel dacolva egy egészen új oldalukról mutatkoznak majd be.
  • Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Abel
  • Hódi Pamela nemrégiben debütált a képernyőn szerelmével, az Ázsia Expressz adásaiban azonban népszerű modell barátnőjével, Huszár Zsófival láthatják majd a nézők.
  • Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival indul útnak.
  • Az Exatlon Hungary bajnoki csapatának egykori oszloposa, Bereczki Krisztián mentorával és edzőtársával, Bohos Kornéllal küzd majd a legjobbnak járó címért.
  • Horváth Gréta influenszert egy népszerű napi sorozat szereplőjeként ismerhette meg a közönség, de korábban már egy realityben is betekintést engedett a magánéletébe, az ázsiai megmérettetésben párja, Meggyes Dávid szövetségeseként rajtol majd.

Az Ázsia Expressz 2 című produkciót egyébként az IKO műsorgyártó készíti a TV2 részére.

Az RTL-es Survivortől igazolt szerkesztőket az Ázsia Expressz

Azt egyelőre továbbra sem közölték, mikortól indul a műsor, de vélhetően nagyon közeli időpontról lehet szó, annál is inkább, mert a weboldalon már ezt írják: hamarosan.

Az Ázsia Expressz első évada nagy siker volt, a TV2-nél most azt remélik, hogy a 2019-es év egyik zászlóshajója lehet. Ennek érdekében az RTL-es Survivor két főszerkesztőjét is bevetette a csatorna. Fischer Gábor korábban azt mondta róluk, hogy így a tapasztalataikat olyan produkcióban tudják felhasználni, amely kiemelten fontos a TV2-nek.

„Szerepük lesz benne és az ő szakmai múltjuk újabb garancia arra, hogy egy új helyszínen, tartalmilag megerősítve, a 2019-es év egyik zászlóshajójává nője ki magát az Ázsia Expressz”

nyilatkozta a márciusi interjúban a Sorozatwikin.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások