fbpx
Andy Vajna a TV2 felvásárlásakor

RTL: Andy Vajna kiváló szakember volt

Azt írják, mély megrendüléssel értesültek a halálhírről.

Közleményben nyilvánította ki részvétét az RTL Magyarország a ma elhunyt Andy Vajna, a TV2 tulajdonosának halála kapcsán.  Az RTL Magyarország közleményében azt írja, mély megrendüléssel értesültek Vajna halálhíréről:

Személyében egy kiváló szakembertől búcsúzunk. Tisztelettel adózunk munkássága előtt, a nemzetközi filmgyártásban végzett tevékenysége valamint azon erőfeszítések okán, amit világszerte a magyar filmművészet népszerűsítéséért és elismertetéséért tett. Emlékét örökre megőrizzük!

Andy Vajna ma hunyt el budapesti otthonában. 75 éves volt. Hosszú ideje betegséggel küzdött. Tavaly év végén a Fiatal Vállalkozók Hetén tartott előadásában azt mondta, 9 hónapon át az ágyat nyomta, ennek ellenére ezután is részt vett médiavállalatai működtetésében.

Vajna halála miatt fekete csíkkal gyászol a TV2, az ATV pedig – melynek szórakoztató típusú műsorait egy ideje az Andy Vajna résztulajdonában lévő IKO gyártja –  rendkívüli műsorváltozással, egy tavaly novemberi Vajna-interjú megismétlésével emlékezik.

Az alábbi interjút egyébként Vitray Tamás készítette Vajnával a Töltsön velem egy órát című műsorba.

Kiemelt kép: Andy Vajna a TV2 felvásárlásakor
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások