fbpx

vágás

Az M1 Hazudozók vádolják hazugsággal ak közmédiát című riportja

A köztévé szerint nem hamisítás, hogy úgy vágta össze a civil megszólalók nyilatkozatait, hogy az a Fidesz narratíváját szolgálja

Az M1 Híradó című műsorban az őket lebuktató 444-et hazugozták, majd „szerkesztői szabadságnak” nevezték a történteket, vagyis azt, hogy vágással az eredeti megszólalóktól kapott nyilatkozatokból fontos részeket hagytak el. A műsorban Soros Györgyöt is felemlegették és a 444 mellett a Telexet és az RTL-t is hazugnak nevezték.

A HírTV műsorvezetője beharangozza a 2022.09-15-i meghamisításra épülő riportját

Durván meghamisította a HírTV Ujhelyi István szavait (VIDEÓ)

Egy YouTube-ra feltöltött videó igazolja, hogy egy vágószoftver segítségével meghamisította a HírTV Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselőjének egy hónappal ezelőtt a Tranzit Fesztiválon elhangzott szavait. Az EP-képviselő várhatóan jogi lépéseket tesz a hírcsatornán történt lejárató célzatú manipuláció miatt.

Daphne Caruana Galizia

Vértócsában találták meg Melvin Theumát, a máltai újságíró-gyilkosság egyik kulcsfiguráját a mai újabb bírósági meghallgatása előtt

Elvágott torokkal és más súlyos vágási sérülésekkel találták meg a rendőrök Melvin Theumát, a felrobbantott Daphne Caruana Galizia máltai oknyomozó újságíró meggyilkolása ügyében kulcsfontosságú információkkal rendelkező, rendőri megfigyelés alatt lévő közvetítőt, akit épp most hallgatott volna meg újra a bíróság.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások