fbpx
Hallgatók a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának épülete előtt.

Angol nyelvű marketing mesterképzés indul a Budapesti Gazdasági Egyetemen

Gyakorlatfókuszú, akár egy év alatt, és 2023 szeptemberétől immáron angol nyelven is elvégezhető marketing mesterképzés indul a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán (BGE KKK).

A szak vezetője Papp-Váry Árpád, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke, aki mint arról elsőként a Media1 beszámolt, a 2022 őszi félévben, a Budapesti Metropolitan Egyetemet elhagyva csatlakozott a BGE csapatához.

Bejelentették a távozó Papp-Váry Árpád, a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Kara dékánjának utódját (frissített)

A naprakész elméleti és gyakorlati ismereteket adó BGE-s marketing mesterképzésen a hallgatók élő, céges megbízásokon dolgozhatnak, ötleteiket az ügyfeleknek prezentálhatják.

A szakot vezető Papp-Váry Árpád közel két évtizede dolgozik a felsőoktatásban, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke, valamint aktív márkázási tanácsadó.

„A BGE mindig is híres volt hosszú évtizedekre visszavezethető, kiváló marketingkommunikációs képzéséről, melynek legendás szakemberek rakták le az alapjait, illetve tanítanak most is az intézményben. Megtiszteltetés volt hozzájuk csatlakozni tavaly ősszel”

– mondta el Papp-Váry Árpád, a mesterszak vezetője, aki hozzátette:

„A BGE kereskedelem és marketing alapképzése jelenleg is piacvezető az országban. Szeretnék hasonló eredményt elérni a marketing mesterszak területén is. Bízom benne, hogy növelni tudjuk a jövőben hallgatóink számát, és sokan választják majd az angol nyelvű képzésünket is. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a marketing területén dolgozó, sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek a megszokott két év helyett, akár egy év alatt is elvégezhetik ezt a mesterszakot, korábban teljesített tárgyaik és munkahelyi tapasztalataik beszámításával.”

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Hallgatók a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának épülete előtt. Forrás: Facebook.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások