fbpx

Hollywood Foreign Press Association

Golden Globes 2021

Návai Anikó bejelentette, elfogadta a reformokat a sok kritikát kapott HFPA – etikusabbak lesznek a hollywoodi újságírók?

A Golden Globe-díjakat is odaítélő hollywoodi újságíró-szervezet, a Hollywood Foreign Press Association a megújulás jegyében hónapokkal ezelőtt átalakítások sorozatát ígérte, most beszámoltak az elfogadott új szabályokról. A változásokról az a Návai Anikó számolt be, akiről nemrég derült ki, hogy többször is elfogadhatatlan dolgokat tett sztárinterjúk kapcsán.

Návai Anikó hollywoodi sztárriporter a Fem3 csatorna vendégeként

Návai Anikó nem most plagizált először sztárinterjút? Scarlett Johansson előtt Roman Polanski és Johnny Depp esetében is előfordultak furcsaságok

A hollywoodi sztárriporterként emlegetett Návai Anikó egyes írásainak eredetiségével kapcsolatban már 2012-ben is felmerültek nyilvánosan komoly kétségek, az újságíró akkor mégis a szakmában maradhatott, így jutottunk el napjaink botrányáig, a „Scarlett Johanssonnal” a Nők Lapjában leközölt fiktív interjúig.

Scarlett Johansson

A Nők Lapja meghamisított interjút közölt Scarlett Johansson világhírű filmsztárral – kirúgják Návai Anikó sztárriportert

„Exkluzív” interjút közölt a Nők Lapja Scarlett Johansson filmsztárral, csakhogy kiderült: az interjú szerzőjeként feltüntetett Návai Anikó újságíró valójában plagizált és csak összeollózott máshol megjelent idézetekből egy anyagot a forrás említése nélkül, tehát nem is került sor interjúra közte és a színész között.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások