fbpx
Telex.hu mobilalkalmazás

Nem egy, hanem rögtön két ember távozik egyszerre a Telextől a múltkori két fontos munkatárs után

Kiderült, hogy Rovó Attila főszerkesztő-helyettessel egyszerre Haász János is távozik.

Mint arról nemrég Rovó Attila alapító főszerkesztő-helyettes Facebook-bejegyzése nyomán a Media1 már beszámolt, távozik a Telextől és átigazol a hvg.hu-hoz. Most pedig kiderült, hogy nem csak ő, hanem a lap egy másik oszlopos tagja, Haász János is elhagyja a portált – erről a kreativ.hu ír.

A lapnak a Telex így kommentálta a fejleményeket:

„A Telex eljutott arra a pontra, hogy a további fejlődése, stratégiai céljai elérése érdekében belső, működési változásokra van szüksége, és ezek a változások nem mindenkinek komfortosak. Sajnáljuk a távozásokat, sok sikert kívánunk nekik. Ugyanakkor célunk továbbra is az, hogy az ország legmeghatározóbb politikai, közéleti lapja legyünk, és ezen az úton teljes hitünkkel és tudásunkkal haladunk tovább.”

Haász János Facebookon viszont azt írta a Kreatív által megtalált bejegyzésben, hogy a Telex állítása ebben a formában „rohadtul nem igaz”.

Így fogalmazott:

„»A Telex eljutott arra a pontra, hogy a további fejlődése, stratégiai céljai elérése érdekében belső, működési változásokra van szüksége, és ezek a változások nem mindenkinek komfortosak.» Hát ez így ebben a formában, hogy a Markos-Nádast idézzem fel, rohadtul nem igaz. De az igen, hogy hamarosan sajnos véget kell érnie a húszéves Index-Telex történetnek az életemben. De nyugi: visszatérek”

A kreativ.hu azt is megtudta, hogy Rovó Attila a hvg.hu-nál az Itthon rovatnak lesz a vezetnek és a hvg360 anyagainak kitalálásában és szerkesztésében is részt vesz majd. Az Itthon rovatot korábban megbízott rovatvezetőként a hvg.hu vezető szerkesztője, Kiricsi Gábor vezette, tőle veszi át az oldal belpolitikai rovatát Rovó Attila.

Mint arról a Media1 már beszámolt, néhány napja távozott Munk Veronika, a lap egykori alapító-főszerkesztője, aki külföldön kezdett új karriert és távozott Lovas Gergő főszerkesztő-helyettes is, aki a 444-hez ment.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások