fbpx
Elon Musk 7500 dolláros, „Az ördög bajnoka” fantázianevű halloweeni jelmezben.

Soros Györgyöt szidalmazza Elon Musk, aki azt mondja, kész akár pénzt is veszíteni emiatt

A Twittert tulajdonló milliárdos olyanokat állít, hogy Soros György gyűlöli az emberiséget.

„Elmondom, amit el akarok. Ha emiatt pénzt vesztek, akkor legyen” – fejtette ki a CNBC-nek a világ leggazdagabb embere, Elon Musk, a Twitter és a Tesla tulajdonosa, aki ezúttal azzal keltett zajt, hogy saját Twitterére annyit írt ki, hogy Soros György Magnetóra emlékezteti.

A tweetet gyorsan megtalálták antiszemita vádakkal, hiszen Sorosnak és az X-Men kitalált főgonoszának is zsidó háttere van.

Musk tagadja, hogy antiszemita lenne, sőt, szerint ha bárminek is lehetne őt nevezni, az a proszemita, a magyar kormány egyik főellenségeként is felrajzolt Sorosról viszont továbbra sincs jó véleménnyel, szerinte ugyanis az üzletember a civilizáció szövetét szakítja szét, és „gyűlöli az emberiséget.”

Soros-kampány: A legnagyobb troll maga a kontextus

Musk egyébként pár napja jelentette be, hogy leköszön az általa megvásárolt Twitter vezérigazgatói posztjáról ésLinda Yaccarino, az NBCUniversal korábbi reklámigazgatója vette át a helyét, bár az üzletember két fontos státuszt is megtartott magának a cégénél ettől függetlenül.

Musk hozzátette, hogy a Twitter, mely történelmileg veszteséges vállalat, közel volt a nullszaldóhoz, és hogy a Yaccarino újra felvesz mintegy 6.000 alkalmazottat, akiket az átvétel után elbocsátottak, ő maga pedig a fejlesztésben vállal szerepet a továbbiakban.

Eldőlt, hol folytatja Tucker Carlson, Orbán kedvenc amerikai tévése

Elon Musk máris eladná a Twittert, ha lenne rá megfelelő vevő

Feleannyit érhet most a Twitter, mint Elon Musk érkezése előtt

Visszaengedi a BBC a politikai okokból letiltott sztárműsorvezetőt, aki örül, hogy az Egyesült Királyság többnyire toleráns, vendégszerető emberek hazája

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

borító: Twitter
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások