fbpx
Neizer Anita, a Betone Studio új főszerkesztője.

Neizer Anita lett a G7.hu kiadójának új vezérigazgatója

Szentkirályi Balázs, az eddigi vezérigazgató betegség miatt hosszú szabadságra megy a portál kiadójától.

Új vezérigazgató vezeti mától a G7.hu gazdasági, közéleti hírportált működtető G-7.hu Nonprofit Zrt.-t – tudta meg a Media1.hu. Az új vezérigazgató az a Neizer Anita újságíró lett, aki az elmúlt időszakban a podcastok gyártásával foglalkozó Betone Studiónál volt főszerkesztő, emellett régóta a Budapesti Metropolitan Egyetemen (METU) újságíráshoz kapcsolódó tárgyakat oktat. Neizer pályája korábbi szakaszaiban a Hírszerző főszerkesztő-helyettese, majd a HVG Online főszerkesztője és a Kreatív című lapot megjelentető PPH Media tartalomfejlesztési vezetője volt, majd szabadúszó szerkesztőként és kommunikációs tanácsadóként is dolgozott.

Szentkirályi Balázs újságíró, a G7 alapító-verzérigazgatója betegség miatt hosszabb szabadságra megy, a G7 társtulajdonosaként azonban közel marad a szerkesztőséghez.

A Media1-nek Neizer Anita (borítóképünkön) így nyilatkozott:

„Mindig is közel állt hozzám a G7. Egyrészt rendszeres olvasójuk voltam, másrészt Szentkirályi Balázzsal és Váczi István főszerkesztővel régóta ismerjük egymást, dolgoztunk együtt. Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a csapathoz, amire az egyik legjobb gazdaság fókuszú lapként tekintek, mert higgadt és tényalapú. Rengeteg fejlesztési lehetőséget rejt még magában lap, ötletekből nincs hiány.”

A G7.hu az Adaptive Mediához igazolt

További hírek érhetők el a Media1.hu portálon. Megtalálhat minket Facebookon is.

Borító: Neizer Anita, a G7.hu-t működtető G-7 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások