fbpx
g7.hu gazdasági hírmagazin

A G7.hu az Adaptive Mediához igazolt

Az idei évtől a G7.hu hirdetési felületeivel bővül az Adaptive Media online médiaportfóliója. Az 5 éves online gazdasági magazin mérföldkőhöz érkezett idén.

A G7.hu és az Adaptive Media közös közleményben jelentette be, hogy partneri szerződést kötöttek egymással. Ennek értelmében 2023-tól a sales house értékesíti a gazdasági portál display hirdetési megoldásait.

A Media1-hez eljuttatott csütörtöki közleményben a felek felidézték, hogy a 2017 óta működő G7.hu gazdasági témákkal foglalkozik. Az oldal célja, hogy tematizálja a gazdasággal kapcsolatos gondolkodást és összefüggésekre irányítsa a figyelmet, melyet tényeken alapuló, párbeszédet serkentő, szakértői újságírással támogat. Indulása óta hat, a minőségi újságírást elismerő díjat nyert, írásaikat számos alkalommal idézik a legnagyobb forgalmú híroldalak is. Az oldal szerkesztői az írásos tartalmak mellett podcast adásokban is reflektálnak a világot és hazánkat érintő gazdasági történésekre.

„Az idei év mérföldkő a G7 életében, az elmúlt 5 év után új szakaszba lép a magazin fejlődése. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az olvasóink szeretnek bennünket, bíznak bennünk. Az eddigi tapasztalatok alapján rengeteg az ötlet, és további fejlesztési terv, amiket szeretnénk megvalósítani. Ehhez a fejlődéshez találtuk meg a legjobb értékesítési partnert, akivel bátran merünk nekivágni a következő időszaknak. Az Adaptive 15 éve stabil szereplője a hazai digitális piacnak, kiváló piacismerettel és szakmai tudással segítenek bennünket a közös munka első percétől kezdve” – nyilatkozta az együttműködés kapcsán Szentkirályi Balázs, a G7.hu vezérigazgatója.

Sopov István, az Adaptive Media stratégiai igazgatója hozzátette:

„Az Adaptive Mediánál mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy minőségi tartalmi környezetet nyújtsunk hirdető ügyfeleink számára. Fontosnak tartjuk, hogy a portfóliónkba tartozó oldalak értéket nyújtsanak az olvasóik számára, ezáltal elkötelezettek legyenek a minőségi magyar újságírás megőrzésében. A G7.hu ékes példája mindezen törekvéseinknek, nagyon örülünk annak, hogy egy, a kategóriájában is kiemelkedő portállal dolgozhatunk együtt.”

A G7.hu-t a DKT e.gemius mérése szerint tavaly decemberben több mint 500 ezren látogatták. Az Opten céginformációs rendszer szerint a G-7.hu Nonprofit Kft. 2021-ben 114 millió forint nettó árbevételre és 20,18 millió forint adózás előtti eredményre tett szert. A cégnek Reszegi László és Varga Zoltán üzletember 50-50 százalékban tulajdonosa. A portál hirdetési felületeit korábban a Varga Zoltánhoz tartozó Central Médiacsoport értékesítette.

Az Adaptive Media értékesíti sales house partneri szerződések keretében számos más hazai médium hirdetési felületét, ilyen médium például a 444.hu, a Magyar Narancs online, a Media1, a Szeretlek Magyarország, a WMN, a Pöttyöslabda, a Pszichoforyou, a Qubit, a HR Portal, az Otthontérkép és számos más portál.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások