fbpx
Neizer Anita, a Betone Studio új főszerkesztője.

Neizer Anita lett a Betone Studio főszerkesztője

A podcastgyártó cég erősíteni akar az audiotartalmak terén.

Neizer Anita lett szeptembertől a Betone Studio főszerkesztője, ő felel ezután a szerkesztőségi munka irányításáért – tudatta a vállalat csütörtökön.

Neizer korábban a Hírszerző főszerkesztő-helyettese, majd a HVG Online főszerkesztője és a Kreatívot megjelentető PPH Media tartalomfejlesztési vezetője volt, az utóbbi két évben pedig szabadúszó szerkesztőként és kommunikációs tanácsadóként dolgozott.

A cég az új főszerkesztő segítségével a jövőben még inkább rá akar erősíteni az audióműsor-gyártásra, valamint a prémium – önálló és brandcast – formátumok fejlesztésére, illetve különböző innovatív fejlesztéseket is ígér.

Neizer Anita számára nem teljesen új terep a podcastok világa, hiszen már korábban is szívesen segítette a Betone Studio munkáját, illetve a RE-BUSINESS üzleti- és az EPIC STORIES menedzsment témájú műsort szerkesztette.

„Román Balázzsal, a Betone Studio kreatív producerével már régóta ismerjük egymást, együtt dolgoztunk a PPH Mediánál. Mind a ketten podcast fanok voltunk, sokat beszélgettünk és ajánlgattuk egymásnak a műsorokat. A Felforgatók például az elejétől kezdve az egyik kedvencem volt, de a Lovas Rozi vezette Egyszer lentet is nagyon szeretem, ami egyébként a legjobb tematikus sorozat kategóriában most nyert a Kreatív OVA versenyén. A Betone indulása után szívesen segítettem a munkát tanácsokkal, visszajelzésekkel, majd a RE-BUSINESS-t szerkesztettem”

– mondta el Neizer Anita. Hozzátette:

„Nagyon örülök az új, főszerkesztői feladatnak, de azért izgulok is, hiszen világéletemben a betűkből éltem. Szerintem a podcast formátumé a jövő, mert az embereknek egyre kevesebb idejük van, de azt olyasmivel szeretnék eltölteni, ami érdekes. A sportolás és a podcast például szerintem kéz a kézben járnak, hiszen miközben elmélyülsz a mozgásban, nem fecsérled az időt, hanem érdekes emberek beszélgetéseit hallgatod vagy éppen tudományos dolgokat tanulsz.”

Az új főszerkesztő azt ígéri, hogy olyan kísérletekkel, újításokkal érkeznek majd, mint például a nemzetközi piacon már népszerű storytellinges podcast vagy a dokumentarista elbeszélés.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Neizer Anita, a Betone Studio új főszerkesztője.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások