fbpx
Az RTL Mellékhatás című sorozata

Végleges premierdátumot kapott a Mellékhatás 2. évada

A sorozat első évada 2020 áprilisában indult, majd a következő évadra sokáig hiába vártak a rajongók. Most azonban kiderült, pontosan mikor lesz látható a folytatás, és hogyan alakul a történet ezután.

2023. március 29-én, azaz mához pontosan három hétre érkezik meg a Mellékhatás 2. évada – áll az RTL Magyarország lapunknak is megküldött mai, szerdai közleményében.

A széria folytatása elsőként az RTL+ nevű előfizetéses streamingplatformon lesz látható, és úgy tudjuk, hogy a hagyományos tévés premier csak jóval későbbre várható.

A béranyaságról szóló saját gyártású széria előző évada 2020 júniusában ért véget. Ahogy arról a Media1 is beszámolt, nem sokkal később a televíziós cég bejelentette, hogy megrendelte a széria következő szezonját, majd 2021 nyarán meg is kezdték a forgatást, de halasztás miatt mostanáig várni kellett a premierre.

Eredetileg tavaly lett volna a Mellékhatás új évadának premierje az RTL Klubon.

A sorozat előzetese már idén január óta elérhető.

Megérkezett a Mellékhatás 2. évadának előzetese

A folytatásról

Az RTL közleményében az új évad folytatásával kapcsolatban ezt írja:

„Néhány hónap telt el az első évad drámai befejezése óta. Széphelyi Zoltánt (Adorjáni Bálint) szörnyű bűntudat emészti, elvonultan él. Titkon abban bízik, hogy a házassága Bertával (Borbély Alexandra) még megmenthető. Móni rettegni kezd, miután megtudja, hogy Ateszt látták Ózdon. A lány barátnőjével, Annával (Sztarenki Dóra) felkeresi Széphelyi doktort, hogy kiderítsék: mi történt azon a bizonyos éjszakán.

Ludmann Zsolt (Nagy Zsolt) és felesége, Kata (Tenki Réka) boldogan várják gyermekük érkezését. Nem is sejtik, hogy egy mindenre elszánt oknyomozó újságíró (Balsai Móni) érdeklődését felkeltette Kata szívszorító története és meggyőzte főszerkesztőjét (Scherer Péter), hogy járjanak utána az igazságnak. Mindeközben egy rutinos, ám kiégett nyomozó (Anger Zsolt) és újonc kollégája (Kovács Tamás) emberi ujjat talál egy építkezésen. Nyomozni kezdenek, mert „ahol egy ujj van, ott van valahol másik kilenc is”.

A közlemény szerint a Mellékhatás 2. évadának premier epizódjait március 29-től mindig szerdánként érhetik el az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói.

A stáb

A többszörös díjnyertes – a Televíziós Újságírók Díja zsűrije által a Legjobb heti sorozat, Legjobb színésznő és Legjobb mellékszereplő kategóriában is első helyet szerző –, saját fejlesztésű sorozat kreatív producere Herman Péter, főrendezője Kovács Dániel Richárd, rendezője Bagota Béla. A második évadot – hasonlóan az elsőhöz – Gosztola Schenker Ábris fényképezte, a széria vezető írója Gasztonyi Kálmán volt.

A Mellékhatást a Solaz Media (producer: Bagi Márta és Engelbrecht László) gyártotta az RTL megbízásából.

 

Nagy bejelentéseket tett Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese

Elérhetővé vált okostévéről az RTL+ streamingszolgáltatás

Elindult az RTL Klub Mellékhatás című sorozata 2. évadának forgatása

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások