fbpx
Jelenetkép a Star Trek: Különös új világok című sorozatból.

Február közepén indul az új Star Trek-sorozat a SkyShowtime-on, de már most letölthető illegálisan szinkronnal

A széria magyar szinkronos változatát a SkyShowtime már működő szolgáltatási területén lévő valamely ország egyik előfizetője tölthette onnan le és töltötte fel a magyar kalózoldalra.

Bár a hivatalos magyar premierre a SkyShowtime nevű új streamingplatform február 14-i startjáig még kicsit várni kell, néhány napja már elérhető egy népszerű hazai torrentoldalon a Star Trek: Különös új világok (Strange New Worlds) első hat epizódja magyar szinkronnal – vette észre a Parallaxis Univerzum blog.

A blog azt gyanítja, a Paramount+ kiemelt szériájának magyar szinkronját a SkyShowtime már működő szolgáltatási területén lévő valamely ország egyik előfizetője szúrhatta ki, töltötte onnan le és töltötte fel a magyar kalózoldalra. A blog szerzője azt valószínűsíti, hogy ott, ahol már működik a SkyShowtime, elkezdték élesíteni a magyar hang- és feliratsávokat a műsortárban.

Az új streamingszolgáltatás 1990 forintba kerül majd havonta, éves előfizetés esetén kedvezményeket lehet majd érvényesíteni. Az előfizetők a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjei mellett a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz is hozzáférhetnek, de saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínálnak majd.

A vállalat nemrég jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak majd SkyShowtime Originals néven.

Bejelentették a SkyShowtime magyarországi indulásának időpontját

A SkyShowtime-on térhet vissza A besúgó és sok más, az HBO Maxról letörölt sorozat

A hamarosan induló SkyShowtime streamingszolgáltató az HBO-tól igazolt szakembert

Újabb magyar került a SkyShowtime streamingszolgáltatás regionális vezetőségébe

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Jelenetkép a Star Trek: Különös új világok című sorozatból. Forrás: Facebook.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások