fbpx
Házasság első látásra - a Married at first sight magyar változata

Jön a Házasság első látásra – várják a jelentkezőket

A világ legnézettebb párkapcsolati realityje, A Married at first sight magyar változata hamarosan a TV2-n lesz látható. Már várják a jelentkezőket és elkészült az első promóvideó is arról, mire lehet számítani.

Házasság első látásra címmel a TV2 képernyőre tűzi Magyarországon az immáron 30 országban bemutatott nagysikerű társkereső reality-t, a Married at first sight című formátumot.

A formátum Ausztráliától Olaszországon át Norvégiáig látható volt már (Frissítés: sőt 2017-ben az RTL Klub is bemutatta a formátumot, ami akkor hazánkban egy évadot élt meg). A TV2 a Media1-nek megküldött hétfői közleménye szerint a Házasság első látásra a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához.

A Married at first sight 2013-ben indult hódító útjára a világban és lett az elmúlt tíz év egyik legtöbbet emlegetett formátuma. Harminc országban, közel száz szezon készült a műsorból és az itt kötött házasságokból már tíz gyermek is született.

A műsor rendhagyó mivoltát az adja, hogy a benne szereplők nem a klasszikus jelentkezés-ismerkedés-randi-párválasztás idővonalon haladnak, hanem arra vállalkoznak, hogy teljesen vakon, egy szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel az első találkozásukkor összeházasodnak.

A TV2 közleménye szerint a Házasság első látásra című műsor lehetőséget ad azoknak az egyedülálló nőknek és férfiaknak, akik túl vannak jó pár érzelmi csalódáson, kudarcba fulladt próbálkozáson, és nem sikerült még szerelmet találniuk. A különleges televíziós formátumban a szereplők az ideális pár megtalálását egy szakértői csapatra bízzák. A pszichológia és a társadalomtudomány területén elismert szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva kutatják fel mindenki számára a tökéletes társat.
A párok először az esküvőn pillantják meg egymást és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. A nászút után összeköltöznek és megkezdik a közös életüket. Az első csóktól az első könnyekig a kamerák minden pillanatukat dokumentálják, miközben szakértők elemzik a kapcsolatukat. Hat hét együttélés után a házaspároknak dönteniük kell: együtt maradnak, vagy külön utakon folytatják.

A TV2 közleményében kitért arra is, hogy már el is indította a jelentkezést a majdani szereplők számára:

„Magyarországon minden negyedik ember magányos, ha már önnek is elege van a sok félresikerült randevúból és esélyt adna a tudománynak, várjuk a jelentkezését ezen a linken

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások