fbpx
Az Apatigris 3. évada

Megérkezett az Apatigris új évada, további ismert színészek is csatlakoztak a szereplők közé – itt az előzetes

Már elérhető az RTL+ felhasználói számára az Apatigris legújabb, harmadik évadának első epizódja. Mutatjuk az előzetest és hogy milyen új, ismert színészek csatlakoztak a szereplők közé.

Az RTL saját fejlesztésű sorozatának új évadában Labanc Péter (Scherer Péter) úgy dönt, hogy összeköltözik szerelmével, Glóriával (Ónodi Eszter). Nem élvezhetik sokáig az együttlétet, ennyi gyerek mellett ugyanis minden napjuk válság-menedzsmentből áll.

Vivi (Rujder Vivien) és Kornél (Simon Kornél) között a gyermekvállalás miatt robban ki vita. A hirtelen támadt kapcsolati krízist álomnyaralással akarják feloldani.

Laura (Schmidt Sára) szívesen dolgozna ügyvédként, hogy kitaláljon a pelenkázás, etetés, altatás monotóniájából. Megbeszélik Gáborral (Medveczky Balázs), hogy felcserélik a szerepeket, és a férfi marad otthon Lujzival. Gábor azonban egy napig sem tartja be a megállapodást.

Szandra (Michl Juli) ott marad Glóriával és Péterrel az új lakásban. Egy rosszul sikerült buli után szobafogságot és zsebpénzmegvonást kap, ami ellen az egyetemista lány minden eszközzel föllázad. Az évad során párkapcsolati tanácsokat osztogat Mikinek, Kornél öccsének (Krausz Gábor). Barátságuk idővel kölcsönös vonzalommá alakul.

Scherer Péter az Apatigrisben
Scherer Péter az Apatigrisben. Fotó: RTL-sajtószoba

Péter exfelesége, Katalin (Für Anikó) sem mond le arról, hogy az Apatigrissel újra összemelegedjenek.

További érdekesség, hogy az Apatigris színészgárdájához a harmadik évadban új szereplőként csatlakozik Hernádi Judit és Lengyel Tamás.

Az Apatigris az RTL és a sorozat gyártásáért is felelős Paprika Studios közös fejlesztése. Az új évad kreatív producere Herman Péter, showrunnere Gasztonyi Kálmán, line producere Bene Krisztina. Az epizódokat Szilágyi Fanni és Tasnádi István rendezte.

Az Apatigris 3. évadának főbb szereplői
Az Apatigris 3. évadának főbb szereplői. Fotó: RTL

Az Apatigris 3. évadának nyitó epizódját január 18-tól, mától tekinthetik meg az RTL+ streamingszolgáltatás előfizetéssel rendelkező felhasználói. Az összesen tíz részből álló évad új epizódjai szerdánként élesednek majd a streaming-szolgáltatás felületén.

Íme az új évad előzetese.

A minap érkezett meg a hamarosan bemutatandó Mellékhatás 2. évad premierje is.

Megérkezett a Mellékhatás 2. évadának előzetese

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Az Apatigris 3. évada. Fotó:RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások