fbpx
Jelenetkép a Mellékhatás című sorozat második évadának előzeteséből.

Megérkezett a Mellékhatás 2. évadának előzetese

Régóta ígérték már az RTL-es sorozat folytatását.

A Mellékhatás 2. szezonjának forgatását 2021 júliusában kezdték el, és eredetileg 2022-ben jelent volna meg a széria. Tavaly októberben azonban kiderült, hogy a folytatás csak 2023-ban érkezik a nézőkhöz, és nem az RTL-en, hanem az RTL+ streamingszolgáltatásban lesz elérhető.

Azóta nagy volt a csend a Mellékhatás körül, hétfőn azonban megjelent a folytatás első előzetese az rtl.hu oldalon. A SorozatWiki az előzetesből azt is észrevette, hogy több új színész is csatlakozik a 2. évadhoz. A friss etapban többek közt látható lesz Anger Zsolt (Aranyélet; A Király), Balsai Móni (Válótársak; Liza, a rókatündér), Scherer Péter (Apatigris; Válótársak) és Kovács Tamás (Korhatáros szerelem; Don Juan kopaszodik) is.

Arról egyelőre nincs információ, hogy pontosan mikor érkezik a 2. szezon, de valószínűsíthető, hogy most már tényleg a nagyon közeli jövőben.

Az RTL+ sorozatában láthatjuk Haumann Péter egyik utolsó szerepét

Csirkelábas cuppogás miatt tervezi perelni A Király című sorozatot Zámbó Jimmy nővére

Ki vagy te?, Gyertek át!, Mellékhatás, Faking Hitler, A Király, Sisi, On The Spot –itt vannak a részletek az RTL+ néven induló fizetős streamingszolgáltatásról

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Jelenetkép a Mellékhatás című sorozat második évadának előzeteséből. Forrás: rtl.hu.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások