fbpx
Lagzi Lajcsi, a Dáridó műsorvezetője

A 25 éves Dáridóra és Zámbó Jimmy-re emlékezik a TV2 Csoport zenecsatornája, a Zenebutik Szilveszterkor

25 éve került adásba az első Dáridó a TV2 műsorán, ebből az alkalomból a legjobb pillanatokat idézi fel a Zenebutik csatorna Szilveszter napján, de lesz többórás élő kívánságműsor és Zámbó Jimmy emlékműsor is.

Hatórás élő kívánságműsorral jelentkezik idén szilveszterkor a TV2 Média Csoporthoz tartozó Zenebutik csatorna. A műsorvezetők már délelőtt 10 órától telefonon fogadják a nézők újévi jókívánságait és a köszöntőket. A rekord hosszúságú élő kívánságműsor házigazdái az első három órában Jolly és kedvese, Szuperák Barbara lesznek, míg délután Sári Évi és „Dred” Bíró Zsolti várja a nézőket. Mint minden szilveszterkor, idén is a Zenebutik csatorna sztárjai lesznek az élő műsor vendégei 10 és 16 óra között – közölte a TV2 Csoport.

Exkluzív interjú a TV2 Csoport vezérigazgatójával, Pavel Stanchevvel (Media1 Podcast, 2022.12.26.)

Azt írják a Media1-hez eljuttatott közleményben, hogy az idei szilveszteri műsorfolyam több szempontból is különleges lesz, hiszen 25 éve került adásba az első Dáridó a TV2-n. Ebből az alkalomból „Dáridó 25” címmel 16 órától éjfélig a nagysikerű műsor legszebb pillanatait idézik fel, valamint új felvételeket is láthatnak a nézők. Többek között Csonka Pici, Zalatnay Cini, Csepregi Éva szórakoztatják majd a közönséget, de a Fekete Vonat, Márió, a harmonikás, Auguszt Bárió, Matyi és a hegedűs, és a házigazda Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) is felel a jó hangulatért a csatornán 16 órától egészen éjfélig.

Január elsején a tragikus sorsú Zámbó Jimmy dalénekesre emlékezik halálának évfordulóján a Zenebutik. 11:20- tól Péter Srámek műsorában hallhatók lesznek az énekes dalai, majd 14:15-tól a róla szóló emlékműsort vetíti a csatorna.

Rendhagyó szilveszteri műsorokat ígér az RTL Magyarország (VIDEÓVAL)

Sztárparádéval készül az ATV Szilveszterre

A Fidesz nagyágyúival búcsúztatja az évet a HírTV szilveszterkor

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Lagzi Lajcsi, a Dáridó műsorvezetője. Fotó: Bársony Bence / TV2-sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások