fbpx
Endrei-Kiss Judit, az RTL Magyarország CPO-ja

Új vezető az RTL Magyarország menedzsmentjében

Endrei-Kiss Judit érkezik a médiavállalathoz, hogy elősegítse a vállalat szervezeti átalakítását és támogassa a humánerőforrás ügyeket.

Endrei-Kiss Judit az RTL Magyarország közleménye szerint 2023. január 15-től tölti majd be az RTL Chief People Officer (CPO) pozícióját. A szakember feladata lesz a humánerőforrás (hr) terület vezetése és a vállalat szervezeti átalakításának támogatása. A szakember érkezésével véglegesedik az RTL megújult menedzsementje.

Endrei-Kiss Judit több mint 20 éves hazai és nemzetközi HR tapasztalattal, illetve széleskörű stratégiai- és operatív hr vezetői, szervezet- és vezetőfejlesztői tapasztalattal rendelkezik, írja az RTL Magyarország keddi közleményében. Az RTL-nél január 15-től a Chief People Officer pozíciót tölti be és az ő vezetése alá tartozik majd a teljes hr-terület, illetve minden szervezetfejlesztési, munkavállalói támogatással összefüggő feladat.

„Közel egy éve dolgozunk az RTL transzformációján, ebben Judit csatlakozása egy újabb fontos lépés. A médiavállalatunk folyamatos megújulása és fejlesztése nem csak a tartalmakról és az új szolgáltatásokról szól – ezeknek komoly szervezeti és emberi vetülete is van. Szakmai tapasztalatának köszönhetően Judit személyében vezetőtársaimmal együtt garanciát látunk arra, hogy az RTL szervezetként és munkáltatóként is sikeres lesz egy újfajta működési modellben is” – mondta el Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója.

Kinevezése kapcsán Endrei-Kiss Judit így nyilatkozott:

„Hatalmas izgalommal várom, hogy részt vehessek az RTL megújulásában és egy jövőbe mutató, modern szervezet kialakításában. Mindig is azt tekintettem a küldetésemnek, hogy egy szervezet ne „csak” egy munkahely, hanem egy alkotó közösség legyen, ahol mindenkinek lehetősége van kapcsolódni, fejlődni nap mint nap, hogy a szervezetben dolgozók ne elsősorban erőforrásai legyenek az adott szervezetnek, hanem ők is érezzék, hogy értékes, tevékeny formálói a kultúrának, közösségnek bizalomnak, és szakmai kiválóságnak. A People terület vezetése az üzleti teljesítményen túl a tehetség, a kreativitás kibontakoztatásáról és a szervezeti innovációról szól számomra – immár az RTL kötelékében”

Endrei-Kiss Judit 2001-ben végzett az ELTE pszichológia szakán. HR-tapasztalata mellett képzett coach és szakpszichológus. Pályafutását a Nokiánál és a Shellnél kezdte, itt vált hr-vezetővé. 11 évnyi, a Shellnél töltött pályafutás után többedmagával megalapította az azóta is sikeres Ascon Consulting szervezetfejlesztő- és változásmenedzsment céget. 2014-ben csatlakozott a Telenor transzformációs programjához változásmenedzsment tanácsadóként, majd a Telenor Group számos országában támogatta a vállalat nemzetközi szervezeti- és üzleti átalakulási törekvéseit. 2017-től vezette a Telenor Magyarország People divízióját, 2018-tól a vállalat hr-területért felelős vezérigazgató-helyettese volt. Vezetése alatt számos szervezeti- és üzleti változásra került sor a Telenornál. 2022-ben rövid időre csatlakozott a Vanguards/Nanushka Zrt. nemzetközi terjeszkedéséhez kapcsolódó hr-terveinek támogatásához. Számos innovatív hr- és munkáltatói márka fejlesztési projekt- és elismerés fűződik az általa vezetett csapatok munkájához: 2020-ban elnyerte a Business Coach Kft Mentor Oscar díját, 2021-ben több elismerésben is részesült a COVID alatti felelős szerepvállalásáért és 2021-ben a Telenor először nyerte el a PWC Best Employer díját a telekommunikációs kategóriában.

Előbb visszatér az RTL-re a Drága örökösök, ahová a Keresztanyuból is érkeztek szereplők

Kárász Róbert mégis a Közmédia kreatívigazgatója lesz

Elérhetővé vált okostévéről az RTL+ streamingszolgáltatás

Visszatér a Cápák között – itt vannak a részletek

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Endrei-Kiss Judit, az RTL Magyarország CPO-ja
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások