fbpx
Az „Egy sima, egy fordított” című műsor új, 2. évadának főszereplői: Kapusi Gerti és Bede Róbert.

Jamie Oliver, Gordon Ramsay és magyar receptguruk segítenek megfőzni a karácsonyi menüt a TV Paprika nézőinek

December elejétől számtalan karácsonyi főzős műsor közül válogathatnak a TV Paprika nézői, így eldönthetik, hogy Jamie Oliver, Nigella Lawson, Mary Berry, vagy Havas Dóra receptjeivel készülődjenek az ünnepekre. A Telekomnál és a Vidanetnél kódolatlan időszakot tart a csatorna.

Jamie Oliver és Gordon Ramsay több műsorban is látható lesz a TV Paprikán, így többek között december 23-án és 26-án is képernyőre kerül a „Jamie karácsonyi egytálételei“, ahol két különleges epizódban a partiételek és hagyományos karácsonyi fogások elkészítésének trükkjeivel ismerkedhetnek meg a nézők a sztárszakács segítségével – derül ki a csatornát működtető AMC Networks a Media1-hez eljuttatott sajtóközleményéből.

December 25-én lesz látható a „Gordon, Gino és Fred lappföldi karácsonya“, amelyben a három barát közül Gordon Ramsay elhatározza, hogy ezúttal rendesen megünneplik a karácsonyt, és a Mikulás hazájába, Lappföldre látogatnak, hogy különleges körülmények között főzzenek.

A premiereken túl december 1-jétől minden este 19:30-tól karácsonyi műsorokkal találkozhatnak az érdeklődők, így például a „TV Paprika adventi kalendáriumával” és a „Minden nap karácsony! – A TV Paprika kedvenc ünnepi receptjeivel” is. Előbbiben Kapusi Gerti ínycsiklandó, ajándékba adható finomságokat készít minden adventi napra, melyeket Csorba Anita kreatív csomagolással lát el, hogy tényleg minden tökéletes legyen az ünnepekre. Utóbbi műsorban pedig a TV Paprika séfjei, vagyis Havas Dóra, Kapusi Gerti, és Bede Robi mellé csatlakozik egy-egy, a Jöttünk, láttunk, főztünk vetélkedőből megismert gasztroblogger, hogy kedvenc ünnepi receptjeikkel lepjék meg egymást.

A TV Paprika ünnepi kínálatáról a Magyar Telekom (az IPTV és a műholdas előfizetők, a közszolgálati csomaggal rendelkezők kivételével) és a Vidanet előfizetői sem fognak lemaradni, hiszen előfizetési csomagtól függetlenül mindenki számára elérhetővé teszik kódolatlanul a csatorna műsorát egészen december végéig.

Főműsoridőben sugározza a Spektrum a legendás magyar tévésekkel készült Az első influenszerek című beszélgetéssorozat 2. évadát

Túl minden határidőn megegyezett a Vodafone Magyarország és az AMC Networks

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borítókép: Az „Egy sima, egy fordított” című műsor új, 2. évadának főszereplői: Kapusi Gerti és Bede Róbert.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások