fbpx
Vodafone, AMC Networks.

Túl minden határidőn megegyezett a Vodafone Magyarország és az AMC Networks

A két cég a szeptember végi határidő, a már ászf-változásban is meghirdetett lekapcsolási dátum lejártát követően, „az utolsó pillanat után” végül október elején mégis megegyezett a Sport1, Sport2, AMC, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax, JimJam, FilmCafe, FilmMania csatornákat érintő terjesztési szolgáltatás meghosszabbításáról.

Hazai és nemzetközi sportmérkőzéseket és a több ismeretterjesztő és szórakoztató csatorna tartalmait nézhetik továbbra is zavartalanul a Vodafone Magyarország televíziós előfizetői, mert az AMC Networks International (AMCNI) hazai csatornái  (Sport1, Sport2, AMC, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax, JimJam, FilmCafe, FilmMania) továbbra is elérhetők maradnak a szolgáltató televíziós előfizetői kínálatában – közölték a felek a Media1.hu érdeklődésére hétfőn.

Az AMCNI és a Vodafone együttműködése évekre nyúlik vissza. A felek a közelmúltban a terjesztési szolgáltatásokról folytattak tárgyalásokat, hazánkban és a régió érintett országaiban. A régiós Vodafone leányvállalatokkal már megszülettek a megállapodások a folytatásról, és most a Vodafone Magyarország Zrt.-vel is sikerült megegyezni az AMCNI csatornakínálatának további, hosszútávú terjesztéséről.

„A hosszú tárgyalássorozat végén is azt mondhatom, amit az elején: az AMC-vel való folyamatos és szoros együttműködésünk fontos, mert ezen keresztül prémium tartalmak széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A gazdag sportjogválasztékból hadd emeljem ki a világelithez tartozó négy kézilabdacsapatunk legjobb nemzetközi meccseit. A Veszprém és a Győr visszatérő vendége a Final Fournak, de remélem, az új megállapodásunk időtartama alatt mellettük a Szegedet és a Ferencvárost is meg tudjuk mutatni a négyes döntőben, ahogyan az Európa-ligában is egyre több csapatunk ér oda a végső fázisba”

– mondta Lennert Márton, a Vodafone Magyarország termékmarketingért és tartalomért felelős igazgatója.

„Az elmúlt években folyamatosan növeltük a hazai befektetéseinket, így a Vodafone előfizetői rendkívül gazdag tartalmakat kapnak a sport, a film, és a szórakoztató jellegű információs csatornáinkon is, ahol kiemelkedő fontosságúak a saját gyártású produkciók. Nagyon örülünk annak, hogy az AMCNI változatosságot biztosító csatornái továbbra is elérhetőek a Vodafone kínálatában”

– tette hozzá Hajós Balázs, az AMCNI terjesztési szolgáltatásokért felelős alelnöke.

Szeptember végén járt le a korábbi együttműködési szerződés

Korábban a Vodafone már bejelentette, hogy az AMC-csatornák eltűnnek kínálatából, ha nem tudnak megegyezésre jutni: mint arról a Media1 beszámolt, már az ászf-et is megváltoztatta a kábelszolgáltató. A határidő szeptember vége volt: a Media1 információi szerint az utolsó pillanatig, sőt még a határidő letelte után is zajlott az egyeztetés.

Az AMC csatornáinak októberi műsorkínálatáról ide kattintva olvashatja el a korábbi beszámolónkat.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Vodafone, AMC Networks. Fotó: Media1-montázs.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások