fbpx
borsod24

Új főszerkesztőt kapott a Borsod24 és a Szol24

A Borsod24 és a Szol24 saját bevallása szerint a jelentős propagandalapok ellenfele akar lenni.

A Borsod24 és Szol24 kiadója december elsejével mindkét portálnál Czapkó Dorottyát nevezte ki főszerkesztőnek. Az újságíró Ozsváth Cseke Gergőt váltotta a pozícióban, aki  a közlemény szerint november 30-án búcsúzott a Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben üzemelő kiadványoktól.

„Az új főszerkesztő személyében céltudatos vezetőt köszönthetünk, akinek határozott elképzelései vannak az oldalak további működésével kapcsolatban. Ezek közül a legfontosabb a portálok ismertségének növelése és független tartalmak előállítása. A szerkesztőség irányítója a jövőben egy még kritikusabb, éberebb és nyitottabb platformként képzeli el a megyei felületeket, amely egyaránt képes megszólítani a bal és jobboldali beállítottságú olvasókat, emellett teret biztosít a másként gondolkodóknak is”

– írják.

Mindkét újságot az Esélyegyenlőség és Fenntarthatóság Egyesület adja ki. Az egyesület elnöke, Kovács István elmondta, biztosak benne, hogy Czapkó irányítása alatt „a hatalmas kormányzati támogatásokkal fenntartott helyi propagandalapok ellenfeleként meghatározott Borsod24 és Szol24 is képes lesz a növekedésre.”

Ismét főszerkesztőt cserél a Totalcar és átszervezi az Indamedia a lap működését

További távozások vannak, teljesen szétrobbant a Napi.hu régi stábja

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások