fbpx
Való Világ 11.

Premierdátumot kapott a Való Világ legújabb évada az RTL-től

Immáron a 11. alkalommal lesz látható az RTL KETTŐ csatornán jelentkező valóságshow.

November 20-án, két hét múlva vasárnap költöznek be a villalakók a Való Világ villájába, immáron a 11. alkalommal. Ezt egy mai, szerdai közleményben jelentette be az RTL Magyarország.

A VV11 játékosainak sorsa ezúttal is a nézők kezében lesz, ugyanis hacsak valaki önszántából fel nem adja a játékot, akkor a kiszavazó show-k alatt a nézők szimpátiájáért kell majd megküzdeniük, hogy ne kelljen távozniuk a stúdióból. A nézők maguk is irányíthatják az eseményeket, hiszen több játékot és próbatételt is a nézői szavazások segítségével választanak majd ki.

Az esti összefoglalók és az esti show-k műsorvezetője Nádai Anikó és Puskás Peti lesz.

A Beköltöző Show 21 órakor kezdődik majd november 20-án, míg az összefoglalók minden este 22 órakor kezdődnek. A BeleValóVilág 23 órától lesz látható a megújuló RTL KETTŐ képernyőjén.

A műsort ezúttal is a Paprika Studios gyártja majd.

Jön az új Való Világ, folytatódik A Séf meg a többiek és a Tehetség első látásra, jön egy új telenovella is – felfedte csatornái novemberi kínálatát az RTL

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: RTL sajtószoba.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások