fbpx
Magyar Mozi TV

Megtudtuk, milyen lesz az induló Magyar Mozi TV

A Media1 egy Békés-megyei település egyik szállodájában lencsevégre kapta a várhatóan hamarosan induló lineáris televíziós csatorna rollupját, amelyről már egészen sok dolog kiderül azzal kapcsolatban, mire is készülnek a háttérben.

Mint arról korábban a Media1 is beszámolt már, beszállt a Sláger FM, a Sláger TV, a Dikh TV és a nemrég indult Radio Dikh tulajdonosa, a Radu Morar érdekeltségei közé tartozó Tematic Media Group a Magyar Mozi TV Broadcasting Kft.-be, amelynek többségi tulajdonrésze a Közép-európai Filmiroda Kft.é, amelyről még a nyáron a Media1 is megírta, hogy alapítói között tavasszal Rogán Antal miniszter harmadik feleségének az apja, Obrusánszky Zsolt is ott volt, de azután villámgyorsan távozott a cégtől.

Bár Radu Morar, a Tematic Media Group tulajdonosa egyelőre csak későbbre ígért tájékoztatást a Media1-nek a Magyar Mozi TV-vel kapcsolatban, lapunk piaci forrásokból megtudta, hogy a Magyar Mozi TV Broadcasting Kft. jelenleg máris előzetes tárgyalásokat folytat arról, hogy mely kábelszolgáltatók veszik majd be a kínálatukba a tervezett Magyar Mozi TV nevű új lineáris csatornát.

A napokban Gyulán a Magyar Kommunikációs Szövetség (MKSZ) és a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség (MKHSZ), vagyis a két hazai, a kis és közepes méretű kábelszolgáltatókat tömörítő szakszövetségek közös szervezésében megrendezett kábeltévés konferencián a Media1 már felfedezte a Magyar Mozi TV rollupját is, rajta a csatornával kapcsolatos főbb információkkal – ez szintén arra utal, hogy már azon fáradoznak, hogy leendő tévécsatorna bekerüljön a kábelszolgáltókhoz.

A Magyar Mozi TV rollupja a gyulai kábeltévés konferencián 2022. október 10-én
A Magyar Mozi TV rollupja a gyulai kábeltévés konferencián 2022. október 10-én. Fotó: Szalay Dániel / Media1 (a szerző mobiltelefonos felvétele)

Ezt nyújtja majd a Magyar Mozi TV

A lapunk által felfedezett rollup szerint a Magyar Mozi TV a kezdetektől napjainkig sugároz majd magyar filmeket és sorozatokat, lesz rajta színházi és filmvásznas tartalom is, örökzöld és klasszikus, bővelkedik majd kalandban és humorban, lesznek dokumentumfilmek és reality-k, dráma és félelem, valamint ármány és szerelem is.

A rollup szerint egyébként egy kissé közmédiás beütésű mottót választottak maguknak: „Értéket közvetítünk”. Úgy tűnik, készen van a Magyar Mozi TV logója is.

Music FM néven regisztrált védjegyet a napokban egy ismert magyar médiavállalat – megkérdeztük a tulajdonost, mik a tervei a névvel

Gálvölgyi János, Ördög Nóra és Stohl András is látható lesz az RTL Sztori című sorozatban – bejelentették az RTL születésnapi szériájának időpontját

Abrakadabra címmel indul a Spektrum új, saját gyártású magyar bűvészsorozata – íme az előzetes

Új magyar tartalom érkezik az HBO Maxra – itt A döntés előzetese

A gyulai kábeltévés konferenciáról egy másik hírt is közzétettünk, ami elérhető itt.

Egyesülnek a magyar kis és közepes méretű kábelszolgáltatók szövetségei, miközben sokasodnak a viharfelhők a fejük fölött, és az áremelés is elkerülhetetlennek látszik

További médiával kapcsolatos hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Megtalálhat minket Facebookon és Telegramon is, de kérheti híreinket RSS segítségével is.

Borító: A Magyar Mozi TV rollupja a gyulai kábeltévés konferencián. Fotó: Szalay Dániel / Media1 (a szerző mobiltelefonos felvétele)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások