fbpx
Rogán Antal a HírTV Bayer Show című műsorában.

Rogán Antal apósa beszállt a filmiparba

Egy brit producerrel és két másik emberrel együtt Obrusánszki Zsolt beszállt egy filmgyártással foglalkozó cégbe.

Rogán Antal apósa, Obrusánszki Zsolt április 26-án többedmagával tulajdonrészt szerzett az eredetileg Cornelius Piper Productions Kft. néven bejegyzett cégben, melynek fő tevékenységi köre film, videó és televízióprogram terjesztése – szúrta ki a cégkivonatban az mfor.hu.

A tulajdonosi változással egyidejűleg a céget átnevezték Közép Európai Filmiroda Kft.-re.

Mint a portál írta, a cégnek Sipos Kornél producer volt a többségi, 60 százalékos tulajdonosa, Szabó Sándor pedig 40 százalékos részesedéssel rendelkezett április végéig, amikor Szabó kiszállt a társaságból és eladta a tulajdonrészét; ezzel egyidőben Sipos is értékesítette a részesedésének kétharmadát, ebből vett meg egyharmadot Obrusánszki. Rogán Antal apósa még hárman szálltak be a cégbe:

  • Farkas Zsigmond,
  • Iski Csaba,
  • és William George Chamberlain (ismertebb nevén Bill Chamberlain), brit filmproducer.

Farkas az mfor.hu szerint Obrusánszki üzlettársának is tekinthető, hiszen a korábban milliárdos uniós támogatást elnyerő Ductus Kft. tulajdonosa és ügyvezetője is. Iski Csaba szakmabeliként lett részes a cégben, és ismerik is egymást a kft. korábbi tulajdonosával, Sipos Kornéllal, ugyanis közösen dolgoznak az 1242 – A Nyugat kapujában című filmen.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Rogán Antal a HírTV Bayer Show című műsorában. Fotó: adáskép
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások