fbpx
Rókusfalvy Lili műsorvezető (b), mellette a zsűri tagjai: Feke Pál, Balázs Andi, Nagy Bogi, Korda György, Balázs Klári és Frenreisz Károly (b-j) a Csináljuk a fesztivált! című show-műsor sajtótájékoztatóján az MTVA óbudai székházában 2022. október 7-én.

Új évaddal folytatódik a Csináljuk a fesztivált! – új zsűritag is érkezik a Duna TV műsorába

A második évadban két különkiadás is várja majd a nézőket.

Indul a Csináljuk a fesztivált! második évada a Duna TV-n december 3-án – közölte az MTI-n keresztül a közmédia.

A nagyszabású showműsor, amelynek tematikáját ezúttal a zenei korszakok adják, újra a legnagyobb slágert keresi majd.

Tíz szombat estén át zajlik majd a műsor, amelyben ismét népszerű hazai előadók éneklik el a nagy magyar slágereket. A dalokat a zsűriben az első évadban is szerepet kapott Korda György, Balázs Klári, Feke Pál, Balázs Andi és Nagy Bogi mellett új tagként Frenreisz Károly értékeli.

A Csináljuk a fesztivált! színpadán mások mellett olyan nagy magyar slágerek hangzanak el mint a Zene nélkül mit érek én, a Szól a rádió, a Homok a szélben vagy a Jég dupla whisky-vel. Az előadók között lesz többek között Bangó Margit, Kovács Kati, Szulák Andrea, Zoltán Erika, Kállay-Saunders András, Poór Péter és Kalapács József.

Rókusfalvy Lili műsorvezető (b), mellette a zsűri tagjai: Nagy Bogi, Balázs Andi, Feke Pál, Korda György, Balázs Klári és Frenreisz Károly (b-j) a Csináljuk a fesztivált! című show-műsor sajtótájékoztatóján az MTVA óbudai székházában 2022. október 7-én.
Rókusfalvy Lili műsorvezető (b), mellette a zsűri tagjai: Nagy Bogi, Balázs Andi, Feke Pál, Korda György, Balázs Klári és Frenreisz Károly (b-j) a Csináljuk a fesztivált! című showműsor sajtótájékoztatóján az MTVA óbudai székházában 2022. október 7-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A zsűri új tagja, Frenreisz Károly zeneszerző és előadó, aki a hatvanas évektől a Metro, az LGT és a Skorpió zenekarban is játszott, azt emelte ki, hogy a műsor elsődleges célja az örömszerzés.

A show két házigazdája változatlan: Rókusfalvy Lili és Fodor Imre. A Csináljuk a fesztivált! új adásaiban változást jelent, hogy évtizedek helyett zenei korszakok adják a tematikát: az aranykor, a beat-korszak, a popslágerek, valamint az újhullámos slágerek.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Rókusfalvy Lili műsorvezető (b), mellette a zsűri tagjai: Feke Pál, Balázs Andi, Nagy Bogi, Korda György, Balázs Klári és Frenreisz Károly (b-j) a Csináljuk a fesztivált! című show-műsor sajtótájékoztatóján az MTVA óbudai székházában 2022. október 7-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások