fbpx
Havas Dóra a Termelőtől a tányérig című műsorban.

Ezekkel a premierekkel készült októberre a Spektrum, a Spektrum Home, a TV Paprika és a Sport TV

Az AMC Networks televíziós médiavállalat a Media1-nek pénteken megküldött közleményében több októberi premiert is bejelentett, melyek közül több saját gyártásban készült.

Érkezik az Abrakadabra – titokzatos bűvészettörténet, mely egy saját gyártású sorozat és a Spektrum csatornán lesz látható. A hatrészes műsor a bűvészet vizuális műfajának ágait, azok kalandos történetét mutatja be Keresztes Tamás színész moderálásával.

A műsor betekintést enged a titkokba: kiderül, hogyan lopta le Rodolfo a közönség nyakkendőjét, hajlított kanalat Uri Geller, vagy szabadult ki bilincseiből Houdini. A nézők több trükköt és varázslatot láthatnak a szabadulóművészet, a modern bűvészet, az illúziók és a mentalizmus világából is.

Keresztes Tamás az Abrakadabra – titokzatos bűvészettörténet című műsorban.
Keresztes Tamás az Abrakadabra – titokzatos bűvészettörténet című műsorban. Fotó: AMC Networks.

Jön a Fikció vagy valóság

Fikció vagy valóság címmel is bemutat egy új műsort a Spektrum. A produkció a filmtörténet legendás alakjainak igazi arcát mutatja be – már amennyiben fellelhető hús-vér ember a hős mögött. A sorozat annak jár utána, hogy miként születik egy-egy film ötlete, legyen szó krimikről vagy rémtörténetekről, kém vagy kalandfilmekről, kiderül, mennyi benne a valóság és mi az, mi csupán a képzelet szüleménye.

Attenborough-tartalmak is érkeznek

Október végén David Attenborough két műsora is képernyőre kerül a Spektrumon. A háromrészes David Attenborough: Az élet színeiben a világhírű természettudós útra kel: Costa Rica esőerdőitől a havas Skót-felföldig megmutatja, milyen rendkívüli módokon használják az állatok a színeket. Kiderül, hogyan változnak meg a színek a felmelegedő bolygón, és milyen hatása van ennek az állatokra, valamint hogyan befolyásolja ez a fennmaradásért folytatott küzdelmüket. Képernyőre kerül a sorozat werkfilmje is, az Így készült: David Attenborough: Az élet színei.

David Attenborough.
David Attenborough. Fotó: AMC Networks.

Érkezik az Álomkertek és a Luxusra tervezve

A Spektrum Home képernyőjén Sütő Enikő és Szomorú Miklós az új, Álomkertek című sorozatban az ország legszemrevalóbb hazai kertjeit mutatja be. Az egyes epizódokban olyan helyekre látogatnak el, amelyekkel nem találkozni minden nap, legyen szó japánkertről vagy angolkertről, vagy éppen egy teljesen organikusan fenntartott parkról, ahol 5.000 növény biztosítja az egész éven át tartó gyönyörű látványt. Mindeközben minden adásban hasznos tippeket, trükköket adnak, hogyan lehet még szebbé varázsolni az otthoni kertet.

Álomkertek.
Álomkertek. Fotó: AMC Networks.

A csatornán immáron a negyedik évadával folytatódik a Luxusra tervezve című széria, ahol szintén Sütő Enikő kalauzolja el a nézőket az ország nem mindennapi, prémium minőséget képviselő házaiba, villáiba, lakásaiba. Enikőhöz az új évadban Harrer Norbert belsőépítész csatlakozik, aki szakmai szemmel értékeli a látottakat, és közben saját tapasztalatból származó ötleteit is megosztja az érdeklődőkkel.

Saját sorozat Havas Dórával a TV Paprikán, sok sport a Sport TV-n

Havas Dóra a Termelőtől a tányérig című saját gyártású műsorban a TV Paprika csatornán az ország kedvelt élelmiszertermelőihez látogat el, hogy az ott termelt alapanyagokból mennyei finomságokat készítsen, ám előtte a tejtermékek, a pékáruk, a biogazdálkodás, és a sörkészítés rejtelmeibe is beavat. A műsorvezető útvonala a hazai termelőkhöz a Dunántúlon, a Balaton-felvidéken át vezet a Dunakanyarba és az Alföldre.

Októberben a Sport TV képernyőjén is látható lesz több rangos mérkőzés, ugyanis a már zajló férfi és női kézilabda, a labdarúgó- és jégkorong Bajnokok Ligája is sok-sok rangadót ígér, akárcsak a Serie A sztárcsapatainak küzdelmei. A kosárlabda és a baseball rajongói számára kulcsfontosságú ez a hónap, hiszen kezdetét veszi az NBA alapszakasza, illetve az MLB rájátszása is. A hónap második felében lesz a kézilabda-klubvilágbajnokság is.

Ekkor indulnak majd az egyes műsorok

Spektrum

  • Abrakadabra – titokzatos bűvészettörténet – október 23. 17:00;
  • Fikció vagy valóság – október 1. 22:00;
  • David Attenborough: Az élet színei – október 29. 16:20;
  • Így készült – David Attenborough: Az élet színei – október 29. 18:50.

Spektrum Home

  • Luxusra tervezve 4. évad – október 15. 21:00;
  • Álomkertek – október 16. 21:00.

TV Paprika

  • Termelőtől a tányérig – szeptember 27. 20:30.

Sport TV

  • NBA, alapszakasz, rajt- október 18-ról 19-re virradóra, dupla meccsel; 1:30-tól Boston Celtics-Philadelphia 76ers; 4:00 -tól Golden State Warriors-Los Angeles Lakers.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Havas Dóra a Termelőtől a tányérig című műsorban. Fotó: AMC Networks.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások