fbpx
InStyle #képesvagyok díj.

Megnevezte a #képesvagyok díj jelöltjeit az InStyle magazin

Az elismerésben olyan emberek részesülhetnek, akik átlépték saját korlátaikat és történetük inspirációként szolgálhat mindenki más számára.

Az InStyle magazin 2021-ben indította útjára a #képesvagyok társadalmi szemléletformáló kezdeményezést azzal a szándékkal, hogy a hazai hírességek és a hétköznapok hősei is elmondják, miként léptek át az akadályaikon. A kezdeményezéshez akkor több tucat hazai ismert ember csatlakozott.

2022-ben a InStyle magazint is kiadó Marquard Media Magyarország nagyszabású díjátadó gálával ünnepli az álmaikért dolgozó embereket. A jelöltek listája már elérhető a kezdeményezés honlapján, amely fogadja a közönség szavazatait is – közölte lapunkkal a kiadó.

  • A #képesvagyok „túllépni a korlátaimon” kategóriában olyan embereket díjaznak, akik valamilyen testi, fizikai, vagy mentális nehézséggel együtt élve másoknak is erőt és motivációt adnak. Jelöltek: Fenyvesi Zoli, Iván Bence, Jacsmanik Attila, Nyáry Luca, Szalay Anna Lilla.
  • A #képesvagyok „beszélni róla” jelöltjei egy fontos társadalmi kérdés, nehézség, vagy trauma kapcsán a hallgatás helyett a nyilvánosságot választották, így tudatva másokkal: nincsenek egyedül. Jelöltek: Annoni Zita, Járai Máté, Szabó Győző, Szentesi Éva, Szilágyi Liliána.
  • A #képesvagyok „tenni az elfogadásért” kategóriában olyan személyeket ismernek el, akik sokat tesznek a társadalmi- és kulturális sokszínűségért és a maguk módján harcolnak a negatív megkülönböztetés ellen. Jelöltek: Fajt Alex, Farkas Franciska, Lakatos Levente, Steiner Kristóf, Wilson Luca.
  • A #képesvagyok „megmutatni a szépség ezer arcát” jelöltjei azért dolgoznak, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében. Jelöltek: B. Nagy Réka, Bálint Bianka Bianicon, Horváth Cintia, Sena, Szilágyi Szilvi.
  • Sikeres emberek szerepelnek a #képesvagyok „küzdeni a céljaimért” kategóriában – ők arra inspirálnak, hogy merjenek tenni az emberek a saját álmaikért. Jelöltek: Görög Zita, Horváth József, Palágyi Eszter, Szilágyi Áron, Tomán Szabina.
  • A „SHERO” kategóriában ismert női véleményvezérek kaptak helyet: Eke Angéla, Iszak Eszter, Nyári Dia, Oltai Kata, Szabados Ágnes.

Az elismeréseket október 10-én adják át, szavazni ide kattintva lehet.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Marquard Media Magyarország.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások