fbpx
OTP Bank

Elindult az OTP Csoport ingatlanhirdetési portálja

Az OTP Csoport közzétette új online ingatlanhirdetési oldalát.

Az otpotthon.hu címen az OTP csoport által néhány hónapja felvásárolt oldalak (startlak.hu, költözzbe.hu, újotthon.hu) közül első lépésben a startlak.hu olvadt be az új portálba.

Az Indexhez eljuttatott közleményükben azt írják, a céljuk egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely az ingatlan adás-vétellel összefüggő teljes folyamaton keresztül támogatást nyújt az ügyfeleknek.

otpotthon.hu
Részlet az otpotthon.hu oldalról

„Az otpotthon.hu már az induláskor az ingatlanhirdetési piac egyik legnagyobb szereplőjeként támogatja az ügyfeleket az igényeiknek megfelelő ingatlanok megtalálásában, segít a vásárlásához szükséges hitellel és állami támogatásokkal kapcsolatos tájékozódásban, illetve hasznos információkat nyújt az ingatlanpiaci aktualitásokról. A portált az indulást követően folyamatosan új szolgáltatásokkal fogjuk bővíteni, a hosszú távú célunk, hogy elérhető legyen szinte minden, otthonteremtéshez szükséges szolgáltatás” – mondta Lipták Zsuzsa, a vállalat ügyvezető igazgatója.

Az OTP Csoport mostanában nagyon aktív lett az online piacon felvásárlásokkal – az ezekkel kapcsolatos híreink ide kattintva érhetők el.

Bejelentették az egyesülő MKB Bank és Takarékbank új nevét

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: stock / Depositphotos.com
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások