fbpx
Az MKB Bank egyik fiókja.

Bejelentették az egyesülő MKB Bank és Takarékbank új nevét

Az új márkanévvel először 2023 májusában lehet majd találkozni.

Egyesül a Magyar Bankholdinghoz tartozó MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. Az új bank MBH Bank Nyrt. néven működik tovább, egységes márkanévvel és arculattal.

Barna Zsolt, a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója a névváltást bejelentő, a Media1-hez is eljuttatott közleményben elmondta:

„Szándékosan új márkanevet választottunk, jelezve, hogy teljesen új bankot építünk, új szintre kívánjuk emelni az ügyfélélményt, ötvözve a három bank erősségeit és örökségét. Friss, letisztult, modern arculattal folytatjuk tovább az építkezést, hogy nemzetközi mércével is sikeres bankká váljunk és értéket teremtsünk ügyfeleinknek és Magyarországnak egyaránt”.

A Takarékbank és az MKB Bank fúziójából létrejövő MBH Bank logója.Mint azt elmondták, az MBH Bank név kiválasztását egy több mint egyéves, tapasztalt marketing szakértők bevonásával zajló, szakmai márkaalkotási folyamat előzte meg. Az előkészítő munkák során a bankcsoport számos felmérést végzett, több márkakoncepciót is megvizsgált, valamint tanulmányozta a bankokkal, pénzügyi szolgáltatókkal kapcsolatos hazai és nemzetközi ügyféligényeket is.

Az új márkanevet 2023 májusában vezeti be a bankcsoport, első körben a nagyobb, „zászlóshajó” fiókok újulnak meg, ezt követően fokozatos lesz a fiókok átmárkázása. Májustól a teljes bankkártya portfolió és az online felületek is megújulnak az új arculat alatt. Az új márka bevezetését a reklámkampány mellett társadalmi felelősségvállalási és szponzorációs programok is követik majd.

A holding harmadik tagja, a Budapest Bank idén tavasszal egyesült az MKB Bankkal.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

Elindult az OTP Csoport ingatlanhirdetési portálja

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: az MKB Bank egyik fiókja. Fotó: MKB Bank / Facebook.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások