fbpx
Thomas Rabe (RTL Group CEO) és Vidus Gabriella (RTL Magyarország, CEO)

Magyarországon járt az RTL Csoport vezérigazgatója

„Azért vagyunk itt, hogy maradjunk, és azért vagyunk itt, hogy építsünk” – jelentette ki Thomas Rabe, az RTL Group első embere a budapesti látogatása során.

Meglátogatta az RTL Magyarországot a múlt héten Thomas Rabe, az anyavállalat, az RTL Csoport (RTL Group) vezérigazgatója – értesült a Media1. Thomas Rabe az RTL Magyarország 25 éves fennállása alkalmából érkezett a televíziós társasághoz. A látogatásról egy LinkedIn-bejegyzésből értesültünk, melyre Oliver Fahlbusch, az RTL Csoport ugyancsak Magyarországra látogató kommunikációs igazgatójának személyes LinkedIn-oldalán bukkantunk.

A vezérigazgató és a kommunikációs igazgató most először látta közvetlen közelről, milyen lett az RTL Magyarország új, az RTL Csoport arculatával egységessé váló arculata a gyakorlatban: a tévészékház folyosóin és a liftekben ugyanis már az új arculat köszön vissza, amit meg is örökített néhány fotón.

Az RTL Magyarország új arculata a vállalat liftjében
Az RTL Magyarország új arculata a vállalat liftjében. Fotó: RTL / LinkedIn

Thomas Rabe ennek kapcsán kijelentette:

„Jól néz ki, és egyértelmű jelzést ad arról, hogy az RTL Magyarország az RTL Csoport szerves része. (…)”

Maradnak, fejlesztenek

A LinkedIn-poszt szerint Thomas Rabe és Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója elismerően beszélt a vállalat elmúlt negyed százados magyarországi teljesítményéről és egyértelmű elkötelezettségüknek adtak hangot a folytatást, a jövőt illetően. Thomas Rabe kijelentette:

„továbbra is befektetünk a tartalomba – elsősorban a magyar tartalomba, a független újságírásba, a streamingbe, valamint a tech & data-ba. Azért vagyunk itt, hogy maradjunk, és azért vagyunk itt, hogy építsünk.”

Vidus Gabriella elmondta:

„Ez a változás (az RTL Csoport egységes arculatára váltás – megj. a szerk.) is hangsúlyozza elkötelezettségünket azon európai értékek iránt, amelyeket anyavállalatunk, az RTL Csoport képvisel, és amely a kezdetektől a vállalati DNS-ünk része.”

Az RTL Magyarország 1997-ben kezdte meg működését. Az RTL Magyarország csatornái hamarosan nem csak új arculatot, de több közülük új nevet is kap, amiről itt írtunk.

Nevet vált az RTL Klub és több RTL-es csatorna – más változások is lesznek az RTL Magyarországnál

Karácsonyi A mi kis falunk-különkiadást és több más újdonságot is bejelentett a 25 éves RTL Magyarország

További hírek érhetők el a Media1-en.

Megtalál minket a Facebookon is.

Borító: Thomas Rabe (RTL Group CEO) és Vidus Gabriella (RTL Magyarország, CEO). Fotó: RTL-LinkedIn
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások