fbpx
Wossala Rozina és Rákóczi Feri, a Troll a konyhában műsorvezetői.

Bejelentette a VIASAT3 a Troll a konyhában című konyhai nyomozóműsor szereplőit

A műsorban minden héten 6-6 híresség lesz látható.

Szeptember 26-án, jövő hétfőn 20 órakor veszi kezdetét a Troll a konyhában, a VIASAT3 szeptember elején bejelentett új műsora.

A csatornát működtető Antenna Entertainment ma jelentette be a műsor játékosait.

A bejelentés szerint az első héten Adányi Alex, Gáspár Virág, Kozma Dominik, Lukács Miki, Nyári Dia és Róka Adrienne lesznek láthatók.

A későbbiekben érkezik Batik-Horváth Cintia, Császár Előd, Cserpes Laura, Dietz Guszti, Dombi Rudolf, Ganxsta Zolee, Görög Zita, Harsányi Levente, Horváth Gréta, Jászberényi Szofi, Józan Laci, Keleti Andi, Király Peti, Laky Zsuzsi, Nagy Melanie, Németh Kristóf, Opitz Barbi, Papp Gergő, Pásztor Anna, Szabó Simon, Szécsi Zoli, Tornóczky Anita, Vasvári Vivien és Zámbó Krisztián is.

A Troll a konyhában című műsor egy jelenete.
A Troll a konyhában című műsor egy jelenete. Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória.

A Wossala Rozina és Rákóczi Feri vezetésével készülő műsor a Rat in the kitchen című ITV-s formátum magyar adaptációja.

„Ebben a konyhában mindig történik valami, amire érdemes figyelni, olyan az egész, mint egy detektívjáték. Ez nem egy szokásos gasztro műsor, a hangulat sokkal lazább, itt senkit nem torkol le a zsűri, ha valami nem úgy sikerül neki, ahogyan azt szerette volna – legfeljebb amiatt kell aggódnia egy ügyetlenkedő versenyzőnek, hogy azt hiszik, ő a troll, bár ez bármikor igaz is lehet. Az egyetlen, akinek igazán oka van a pánikra, az Rozina, hiszen neki mindent meg kell kóstolnia… Éppen ezért ő talán nem, de én minden alkalommal a trollnak szurkolok, nem tehetek róla, szeretek látni egy kis káoszt!”

– mondta Rákóczi Feri.

„Nem mondom, hogy kicsit sem aggódtam amiatt, hogy én vagyok a sikeres trollok fő áldozata, hiszen nekem kell minden ételt megkóstolnom, amit elém tesznek. Szerencsére nincs olyan alapanyag vagy íz, amit ne szeretnék, így annyira nem tudnak kiszúrni velem, de azért azt kell mondjam, ezek a gasztro trollok még engem is meg tudnak lepni”

– tette hozzá Wossala Rozina. A műsorról egy új előzetest is kaptunk a tévétársaságtól:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Wossala Rozina és Rákóczi Feri, a Troll a konyhában műsorvezetői. Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások