fbpx
Varga Márk „G.w.M” és Kulcsár Edina a Párharc című műsor plakátján.

Bejelentette a TV2 a Párharc részleteit

A reality hamarosan, még az ősz folyamán érkezik a képernyőre.

Felfedte a TV2 a Párharc című, júliusban bejelentett produkciójának versenyzőinek kilétét.

A csatorna pénteki közleménye szerint a szerb licencen alapuló műsorban szereplő pároknak minden ciklusban egy bátorságpróbán és egy összecsapáson kell majd megmérettetniük magukat, amit szavazás követ, a ciklusok végén pedig a játékosok párbaj keretében esnek ki.

A műsorban nyolc páros száll majd harcba: Kulcsár Edina és Varga Márk „G.w.M”, Gáspár Evelin és Varga Attila, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Chris Tanoh „Csoki” és Egedi Hedda, Heatlie Dávid és Heatlie Dóra, Aryee Claudia Dedei „Tücsi” és Sofron István, Monoki Lehel és Gyenesei Leila, valamint Gaál Noémi és Bán Tamás.

A Párharc műsorvezetője Stohl András lesz.

Stohl András, TV2
Stohl András, TV2

A műsort a Free Monkeys Production gyártja, melynek tulajdonosa és kreatív producere az egyik legismertebb televíziós kreatív producer, Rubin Kristóf.

„A Párharcban a játékosok többféle szempontból is tesztelik magukat. Ez egy komoly verseny és vetélkedő egyben, ami gyakorlatilag egy nagy párkapcsolati teszt. A műsor leginkább arra világít rá, hogy mennyire tudnak extrém helyzetekben együttműködni. A párok egy villában élnek, és különböző játéktípusokon vesznek részt, ciklusokra osztva. A műsorfolyam alatt az eleinte békés és összetartó társaság egyre kiélezettebben küzd egymás ellen, taktikáznak, szövetségeket kötnek. (…) Ez tulajdonképpen egy klasszikus reality, de itt a lényeg, hogy egy pár mennyire tud együtt jól játszani. Ez egy nagy közös játék, amiben sok minden megengedett. A műsorvezető Stohl András, aki egyrészt ott van a játékosokkal a különböző kihívásokban, illetve bejár hozzájuk a villában, ahol például az eredményhirdetések alkalmával a legnagyobb meglepetéseket okozza a versenyzőknek. De ő bonyolítja a szavazásokat is, mikor kiderül, hogy ki a párbajellenfele az adott körben legrosszabbul teljesítőknek (…)”

– mondta a műsorról Rubin Kristóf.

Rubin Kristóf, a Free Monkeys Production producere korábban, a Televíziós Újságírók Díja Gálán
Rubin Kristóf, a Free Monkeys Production producere korábban, a Televíziós Újságírók Díja Gálán

Az ősz folyamán érkező produkcióról egy előzetest is kaptunk a tévétársaságtól:

Jön A híd: Magyarósi Csaba műsorvezetésével leforgatták az HBO Max első magyar gyártású reality-jét Romániában

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Varga Márk „G.w.M” és Kulcsár Edina a Párharc című műsor plakátján. Fotó: TV2 sajtószoba.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások