fbpx
Az Összetört szívek című sorozat egy jelenete.

Összetört szívek címmel új török sorozatot tűz képernyőre a TV2 – előzetes is érkezett

Az új széria indulásával módosul A Remények földje kezdési időpontja is.

Új török sorozat érkezik a TV2-re szeptember 26-tól.

A TV2 Média Csoport közleménye szerint az Összetört szívek középpontjában a Törökországban még ma is gyakori előre eltervezett házasság hagyománya áll.

„A történet két nagy múltú család, a Sancakzade és a Vartoglu gyermekeiről szól. Ferit és Hande szinte együtt nőnek fel, a két család már kisgyermekkorukban egymásnak szánja őket. A fiatalok pedig elfogadják, hogy ha a föld a földdel, a pénz a pénzzel házasodik, akkor mindenki csak jól járhat. Már az esküvőjük napját is kitűzik, amikor Ferit azzal szembesül, hogy a menyasszonya, Hande megcsalja őt. Ráadásul a férfi barátjával. Ferit lemondja az esküvőt és útban Isztambul felé, véletlenül belebotlik Asyébe. Az életvidám fiatal lány, totál ellentéte gyerekkori választottjának. Mivel a szülei már korán meghaltak, így egyedül tartja fenn magát, és bőven vannak tervei a jövőben is. A két fiatal egy mindkettőjük számára kedvező szerződést köt, így aztán az esküvőn meglepő módon két menyasszony és egy vőlegény jelenik meg”

– írták a szériáról.

A közleményből az is kiderült, hogy szeptember 26-tól A Remények földje új időpontban lesz látható, 17:20-kor, előtte pedig 16:45-kor kezdődik az Összetört szívek. A szériáról egy előzetes is érkezett a tévétársaságtól:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: az Összetört szívek című sorozat egy jelenete. Fotó: TV2 sajtószoba.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások