fbpx
kábel, internet

Újra elérhető az Azonnali és az Egri Ügyek archívuma

Több aggódó és felháborodott olvasói levél és egyéb üzenet is befutott a Media1-hez kedden azzal kapcsolatban, hogy nem működött az Azonnali és az Egri Ügyek hírportál internetes oldala és ezzel a lapok archívuma. Többen attól tartottak, hogy a tulajdonos végleg kihúzta a kábelt a szerverekből és ezzel a köz számára már nem lesz fellelhető sok értékes tartalom.

A bezárt Azonnali és a nagy elbocsátások után mindössze 1 fős stábbal maradó Egri Ügyek kiadója végül kedd este közzétett egy közleményt a Facebookon, ahol jelezték, hogy váratlanul fellépő technikai okokból váltak elérhetetlenné az oldalak, és ennek megoldása bonyolultabbnak bizonyul, mint azt elsőre gondolták, de már dolgoznak a probléma orvoslásán.

Végül mára, szerdára sikerült orvosolniuk a mintegy egy napon át fennálló jelenséget, és így újra elérhetővé vált mindkét újság archívuma. Sőt az Egri Ügyek oldalán, ahol a stábból egy fő, a főszerkesztő, Csarnó Ákos kivételével nemrég mindenkit elbocsátottak, jelenleg néhány friss tartalmat is találtunk.

Elbocsátják az Egri Ügyek stábját – a főszerkesztő és az egyik tulajdonos pár hete még tagadta, hogy bezárják a lapot

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borítófotó: Unsplash (a kép illusztráció)
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások