fbpx
A Spirit FM csapatának egy része

Pottyondy Edina is csatlakozik a Spirit FM-hez – új műsorokkal jelentkezik a megújuló rádió a jövő héttől

Az eddiginél is több közéleti műsor lesz a Spirit FM-en a jövő héttől.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Szeptember 19-én, jövő héten hétfőn elindul a Spirit FM 92.9 megújult őszi műsorstuktúrája – mondta el a Media1-nek Korvin Tibor, a rádió programigazgatója szerdán.

A megújuló őszi műsorstruktúrában újabb ismert arcok csatlakoznak az ATV Csoporthoz tartozó rádió csapatához, új műsorok indulnak, és még több lesz a poliktika.

„A rádiós hallgatottsági mérés és a digitális megosztókról érkező adatok is azt jelzik, hogy a közönségünk főként a politikai, közéleti tartalmak iránt érdeklődik. Elemzők, szakértők, jelenlegi és egykori politikusok segítségével tárjuk fel a különböző közéleti folyamatokat, illetve azok hátterét” – mondta el Korvin Tibor, a rádió programigazgatója.

Korvin Tibor, a Spirit FM programigazgatója
Korvin Tibor, a Spirit FM programigazgatója

Új műsorok, új arcok

„Bennfentesek” címmel kéthetente csütörtökön 19:00-kor jelentkezik a rádió új hírháttér műsora az LMP egykori elnökével, Schiffer Andrással és a Jobbik volt elnökével, Vona Gáborral és Vogyerák Anikó műsorvezetővel.

Újdonságnak számít a „Bohóc karmai közt” néven induló új politikai-közéleti műsor hétfőtől csütörtökig 15:00 és 17:00 között. A mikrofon mögött a Spirit FM ismert műsorvezetői ülnek, Czutor Zoltán, Szalai Szabolcs és Tasnádi András, a műsor egyik szerkesztője Pottyondy Edina youtuber, stand-up komikus lesz, aki korábban a Momentum Mozgalom elnökségi tagja volt.

Az új műsorstruktúrában „Nagykép – az élet dolgai földközelből és madártávlatból” címmel Hont András és Németh Róbert aktuális híreket elemző műsora pénteken 15:00-tól lesz hallható. Hétfőn 19:00-kor szakértők elemzik a hét legfontosabb témáját a „Partvonal” című műsorban. Keddenként 19 órától lesz hallható „Jogos” címmel a rádió első interaktív jogsegély műsora Csízi Ági műsorvezetővel, akihez jogi szakértők érkeznek.

A rádió vezetője elárulta azt is, hogy hamarosan megújul a spiritfm.hu internetes oldal, ahol a streaming mellett a rádióműsorokban elhangzott hírek, összefoglalók is olvashatók lesznek.

Spirit FM logó

Változik a Media1 podcastjának hétfői sugárzási időpontja

A műsorszerkezet őszi megújítása egyébként érinti a Media1 a további több mint tíz rádió és az ismert podcast platformok mellett a Spirit FM rádióban is hallható podcast- és rádióműsorát is, melynek hétfői sugárzási időpontja a 2020 januárja óta megszokott eddigi 19 óráról 20 órára a változik, míg a szombati ismétlésének időpontja változatlanul délelőtt 11 óra marad.

A Spirit FM idén augusztus 2-án kezdte meg a sugárzást a pályázaton elnyert végleges médiaszolgáltatási jogosultságán a Budapest FM 92,9 MHz-en, szeptember 2. óta pedig újra működik a rádió internetes streamingszolgáltatása is, miután megszerezték ehhez a szükséges médiahatósági engedélyt.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: A Spirit FM csapatának egy része
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások