fbpx
Schiffer András és Karácsony Gergely vitainterjúja a Főpolgálmesteri Hivatalban, Budapesten, 2022. szeptember 7-én.

Először ült le vitázni a pártszakadás óta Karácsony Gergely és Schiffer András, az LMP két egykor meghatározó figurája

Karácsony és Schiffer egy vitainterjú keretében megbeszélték politikai szakításuk közös múltját és politikai jelenét is.

Hosszú évek után most először leült egymással Karácsony Gergely és Schiffer András, az LMP két, egykoron meghatározó vezetője egy vitára. A nyomtatásban jelenleg szünetelő 168 Óra című hetilap digitális kiadása, a 168 óra digital szervezésében létrejött vitainterjún szóba került egy átverés, a német zöld minta, a keserves csalódás, a Párbeszéd „bezárása”, egy fogadás és egy üveg bor, Gyurcsány Ferenc minősítése, de Karácsony és Schiffer egymás tulajdonságait sem hagyták szó nélkül.

A beszélgetés résztvevői szembesültek a „lusta karrierista” és a „NER-társutas fantaszta”-stigmával, de volt tökéletes egyetértés is köztük, méghozzá O1G-ügyben.

Karácsony és Schiffer vitája, mely arra keresi a választ, hogy miért hagyták, hogy így legyen, ma, szerda délután 15 órától lesz elérhető a 168.hu webcímen – tudatta a Media1.hu-val Trencséni Dávid hírigazgató.

Frissítés

A vita szövege mostanra elérhető IDE kattintva.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Schiffer András és Karácsony Gergely vitainterjúja a Főpolgálmesteri Hivatalban, Budapesten, 2022. szeptember 7-én. Fotó: Dimény András
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások