fbpx
Révész Zsuzsa, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) új stratégiai pr-vezetője

Az RTL Magyarország egykori kommunikációs vezetője lett a Budapesti Metropolitan Egyetem stratégiai pr-vezetője

Révész Zsuzsa lett augusztus elsejétől Magyarország legnagyobb magánegyetemének stratégiai pr-vezetője – értesült a Media1.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) növekedési és presztízs célok miatt döntött a terület megerősítése mellett. Révész Zsuzsa feladata nemcsak a stratégiaalkotás, hanem az új csapat felépítése is.

A kommunikációs szakember korábban 17 éven át, 2017 szeptemberéig az RTL Magyarország marketingkommmunikációs és pr csapatának tagja, majd vezetője volt. Az elmúlt 5 évben profitorientált és nonprofit szervezetek munkáját segítette kommunikációs tanácsadóként, és ez a tevékenysége továbbra is megmarad. Diplomáját esztétaként szerezte a Janus Pannonius Tudományegyetemen, most a másoddiplomáját szerzi Executive MBA digitális marketing szakon.

A napokban épp a METU elnök-vezérigazgatója, dr. Tóth Ágnes volt a Media1 podcast vendége, akivel a médiaoktatásról és több más, a felsőoktatást érintő témáról is beszélgettünk.

Mi lesz a médiaoktatással? – Vendégünk volt dr. Tóth Ágnes oktatási szakértő, a METU elnök-vezérigazgatója

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Révész Zsuzsa, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) új stratégiai pr-vezetője
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások